Skip to main content

Endre mappe bakgrunn med Windows 7 Folder Background Changer

Endre mappe bakgrunn med Windows 7 Folder Background Changer

Geoffrey Carr

Vi er glade for å slippe ut Windows 7 Folder Background Changer. Denne freeware bærbare applikasjonen, lar deg endre explorer / mappe bakgrunner i Windows 7.

OPPDATER: Windows 7 Folder Background Changer har blitt oppdatert til v 1.1. Denne versjonen har mulighet til å avinstallere endringene som er gjort og gjenopprette til originalstatus.

Endre mappebakgrunn

Du kan nå tilpasse Windows Explorer-mappen bakgrunner ved å bruke favoritt bakgrunnsbilde eller fotografi!

Ved hjelp av Windows 7 Folder Background Changer, kan du også endre fargen på teksten og vise skygger under teksten for å gjøre filnavnet og undermappens navn skiller seg ut! Du kan til og med bruke samme bakgrunn til alle undermapper!

Når du har lastet ned og hentet appen, høyreklikker du på den og Kjør det som administrator. Versjon 1.1 har muligheten til å avinstallere endringene som er gjort og gjenopprette til originalstatus. Før du kjører dette eller annet verktøy, gjør du opprett et systemgjenopprettingspunkt først, slik at du alltid kan gå tilbake hvis du føler behov.

Windows 7 Folder Background Changer v 1.1 har blitt utviklet for TWC, av vårt medlem av TWC Forum Kishan. Det fungerer på Windows 7 og Windows Vista, 32-bit og 64-bit også!

Hvis du ønsker å se videoen eller gi tilbakemelding, kan du gjøre det på TWC Forum.

OPPDATER: 26. januar 2011. Det fremgår av kommentarene på forumet at dette programmet fungerer for noen og ikke fungerer for andre. Så opprett et systemgjenopprettingspunkt først før du prøver dette verktøyet.

Hvis du likte dette freeware, vil du kanskje se våre andre spennende 70+ freeware utgivelser for Windows her!

Link
Plus
Send
Send
Pin