Skip to main content

Slik bytter du en gammel iPad til den ultimate Kid's Tablet

Slik bytter du en gammel iPad til den ultimate Kid's Tablet

Geoffrey Carr

Du har en skinnende ny iPad, og en gammel som skal begynne å samle støv. Ikke la det smake i en skuff - slå den inn i det ultimate barnets nettbrett ved å rydde den opp, låse den ned og installere barnevennlige apper.

Gammel maskinvare er den beste maskinvaren for barn

Tenk på gammel maskinvare på hånd-ned-ned i den digitale tidsalderen. På samme måte som du ikke gir dem splitter nye klesklær for å spille i leire (du gir dem sin eldre brors gamle klær), gir du ikke en helt ny tablett til en pjokk (med mindre det er en super billig Amazon-brann Tablett). Gamle tabletter er den perfekte hånden-ned fordi du allerede har brukt dem (og erstattet dem), de har avskrevet seg i verdi, og hvis barnet ditt på en eller annen måte gjør din gamle iPad inn, har du ikke tapt mye.

En stor fangst er imidlertid at en iPad er i hovedsak en bred åpen portal til større internett (og verden), slik at du ikke bare kan gi den til en liten tyke og håper på det beste. Du må gjøre justeringer for deres alder, evne og sikkerhet. Så la oss ta en titt på hvordan du kan ta din gamle iPad, og med barnevennlig sak og noen gratis programvare tweaks, slå den inn i det ultimate barnets nettbrett.

Et lite notat før vi fortsetter: vær så snill å velge og velg hvilket av følgende tips og tweaks du bruker. Basert på alderen på det aktuelle barnet og hva de gjør på iPad, vil noen av tipsene ganske enkelt ikke gjelde. Vi har ordnet tipsene omtrent i rekkefølge av barnets alder med de tidligste tipsene som er mest anvendelige for de yngste barna, og de sistnevnte tipsene er mest anvendelige for eldre barn.

Beskytt den med et solidt tilfelle

Sjansene for at barnet ditt opphører sammen med noen falske karakterer på nettet eller kjøper ti tusen dollar verdt i app-kjøp, er praktisk talt ikke-eksisterende i forhold til sjansen for at de vil slippe iPad og skade den. Før vi til og med graver inn i begrensningene på programvaren, er det viktig at vi pakker iPad opp fint og stramt, slik at en tommel på kjøkkengulvet ikke gjør skjermen til en trist spindelbane av knust glass.

Hvis du har svært små barn, anbefaler vi Speck iGuy-serien i iPad-tilfeller, som kommer i et bredt spekter av farger og varierer i pris fra $ 12-30. De er ekstremt godt polstret, har store håndtak på siden for enkel griping, og den store basen tillater selv frittstående bruk.

For eldre barn som ville bli mortified for å bli sett med en gigantisk Gumby-lignende sak på iPad, anbefaler vi fortsatt å gå med en solid, om enn mindre åpenbart designet for barn, tilfelle. Pepkoo-saken er bare $ 16 og tilbyr den samme beskyttelsen som iGuy, den store tegneserieagtige oversikten.

Uansett hvilken sak du bruker, er det noen designhensyn å huske på. Ethvert tilfelle du velger, skal ha minst tykt støtabsorberende materiale rundt hjørner på iPad, samt en tykk leppe rundt frontdekselet. Et tilfelle med disse to funksjonene går langt i retning av å sikre et hjørne eller skjermorientert fall til kjøkkenet fliser ikke skjermen.

Tørk tavlen til Start Fresh

Det gjør du ikkeha å tørke nettbrettet ditt før du gir det til barna dine, men det er så mye raskere å gjøre enn å oppheve å slette apps, rydde historier, slette bilder, og så anbefaler vi det. Setter ting opp frisk holder ting enkelt. Pass alltid på at du har sikkerhetskopiert data (som personlige bilder) fra enheten før du fortsetter.

Du kan finne tilbakestillingsinnstillingen på iPad under Innstillinger> Generelt> Tilbakestill. Velg "Tilbakestill alle innstillinger" for å begynne frisk. Hvis du vil ha mer informasjon om å tørke iPad, kan du se vår guide i saken.

Aktiver volumbegrensning

Vi setter tabletten i en polstret sak for å beskytte tabletten, så la oss ta et øyeblikk for å beskytte barnet fra nettbrettet. Barn bruker ofte hodetelefoner på tabletter, fordi la oss innse det: Hvem vil lytte til Thomas Tank Engine i bakgrunnen? Dessverre betyr dette at barn enkelt kan skru volumet opp til skadelige nivåer i bakgrunnen uten at vi merker det.

Vi har snakket om dette emnet i stor grad her på How-To Geek, og hevdet at alle barn skal bruke volumbegrensende hodetelefoner. Selv om du ikke får spesielle hodetelefoner, kan du likevel begrense volumet innen iOS. Du finner innstillingen du trenger i Innstillinger> Musikk> Volumgrense-delen; For mer informasjon, se vår guide til programvare - begrense volumet i IOS-innstillingsmenyen.

Legg det opp med barnevennlige apper

Med iPad beskyttet og tørket rent, er den første rekkefølgen av å legge noen apps der barna vil faktisk bruke (som standard spredning på iPad er litt kjedelig). Mens du, foreldre eller omsorgsperson, er den beste til å velge og velge programmer for barna dine, kan vi foreslå noen solide, barnevennlige apps å vurdere.

YouTube har nå en YouTube Kids-app, en sikrere versjon av YouTube som er tung på barnevennlig innhold uten "yikes" -faktoren som uformell YouTube-surfing kan bringe - vi dykker inn i inn- og utgangene til appene her.

PBS har et stort utvalg av programmer både for deres videoinnhold og spill basert på deres populære barneserier, tilgjengelig her.Langt den beste appen er PBS Kids Video-applikasjonen, men som den tapper inn i hel stabil av PBS barns programmering. Dette betyr for eksempel at hvis du ikke bor i et tungt spansktalende markedsområde, men du vil se på noen av de store spanskspråklige showene PBS har, er disse forestillingene tilgjengelige for barna dine, uavhengig av hva som er på din lokale PBS-agent. Ikke bare det, men det har et praktisk foreldreikon (sett i nedre venstre hjørne over) som forteller deg når et bestemt show luftes lokalt og lar deg kaste showet til Chromecast eller smart TV.

Hvis du er overveldet av det store antallet apper i App Store, vil du kanskje sjekke ut de kurerte lister over apper samt app-søkemotoren over på Common Sense Media - en organisasjon som fokuserer på å analysere innholdet fra alt fra bøker og TV-programmer til apper og online spill for å hjelpe foreldrene til å ta informerte valg om hva barna bruker.

Lås dem i en enkelt app med guidet tilgang

Den mest restriktive tingen du kan gjøre på iPad, er låsen barnet i et enkelt program. Dette trikset er best egnet for svært små barn hvor du vil ha dem til å ha null tilgang til iPad annet enn det enkeltprogrammet du velger for dem. På denne måten kan du låse dem inn i et spill, PBS-videoprogrammet, eller hvilken applikasjon du ønsker. Uten at du låser opp iPad-en, start appen, og lås dem deretter inn i den, de vil ikke kunne bruke den (og når de bruker den, uten at du skal låse opp begrensningen de ikke kan bytte til en annen applikasjon).

For å gjøre dette må du aktivere guidet tilgang, som kan gjøres i Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet> Veiledning.

I menyen Guidet tilgang slår du på "Guided Access" for å få tilgang til tilleggsinnstillingene.

Her kan du (og bør) sette et passord og eventuelt tidsbegrensninger. Hvis du ikke angir disse alternativene her, blir du bedt om å angi dem hver gang du slår på guidet tilgang. Når du har slått denne innstillingen på, kan du når som helst aktivere guidet tilgang til et hvilket som helst program ved å raskt klikke på hjemme-knappen raskt tre ganger på rad. IPad-enheten blir låst inn i det programmet til du tredobler-klikker på Hjem-knappen igjen, og skriver deretter inn passordet.

Aktiver begrensninger for bruk av flere apper

Hvis Guide Access er for begrenset (selv små barn lærer seg raskt å elske mer enn en app), er neste trinn å begrense tilgangen til de tingene du ikke vil at de skal røre, for eksempel Innstillinger-menyen eller Safari-nettleseren, og tillat tilgang til de tingene de kan bruke.

I den forbindelse navigerer du til Innstillinger> Generelt> Begrensninger og klikker på "Aktiver begrensninger". Angi et passord for innstillingene for begrensninger for å fortsette.

Med passordsettet kan du bytte et bredt utvalg av innstillinger, inkludert, som vist nedenfor, Safari (for å slå av Internett-tilgang), Siri (for å slå av talesøk), FaceTime, iTunes Store og mer.

Du kan også begrense installeringen og sletting av apper samt kjøp av apper. En ting du ikke kan gjøre, begrenser imidlertid tilgangen til enhver applikasjon. Apple forutsetter at hvis du har en app du vil begrense tilgang til (si et alders upassende spill), fjerner du bare appen. Forhåpentligvis i en fremtidig oppdatering får vi muligheten til å begrense individuelle installerte apper. For mer informasjon om begrensninger, se vår guide her.

Aktiver innholdsbegrensninger

På samme meny besøkte vi bare for appbegrensning, under Generelt> Begrensninger, finner du, nederst, et «Tillatt innhold» -avsnitt. Denne delen er nyttig hvis du 1) har eldre barn ved hjelp av iPad og 2) de barna har litt mer frihet når det gjelder å kjøpe innhold, laste ned egne podcaster, og så videre.

Hvis for eksempel barnet ditt er gammelt nok til å velge egne apper i appbutikken eller de har interesse for podcaster, kan du bytte inn innstillingene her (i kategoriene Apps og Music, Podcasts & News, for eksempel) for å begrense modent innhold. Selv om det ikke er en perfekt løsning (modenhetskriteriene synes noen ganger vilkårlig og kanskje ikke passer perfekt til familiens ide om hva som passer til alder), gir det en fin midtbane for tweens og unge tenåringer.


Bevæpnet med et solidt tilfelle, noen kvalitetsapps og de praktiske innebygde begrensningene som iOS tilbyr for å håndtere barnets bruk av nettbrettet, kan du enkelt slå den vidåpne affæreen som iPad starter som en god inngjerdet hage med kvalitetsinnhold for dine unger.

Link
Plus
Send
Send
Pin