Skip to main content

Slik deaktiverer du Mac-pekeplaten når en annen mus er tilkoblet

Slik deaktiverer du Mac-pekeplaten når en annen mus er tilkoblet

Geoffrey Carr

Bærbar PC-spor kan være irriterende. Håndflaten din treffer dem mens du skriver, flytter markøren og ødelegger strømmen. Dette kan være spesielt irriterende hvis du har en ekstern mus tilkoblet, og ikke engang ved hjelp av styreflaten.

Hvis du vil at styreflaten slår av helt den andre du kobler til en slags ekstern mus, tilbyr macOS dette alternativet, selv om det er litt begravet.

Først åpner du Systemvalg, som du finner ved å klikke på Apple-logoen øverst til venstre på skjermen, og deretter klikke på "Systemvalg." Åpne "Tilgjengelighet" -panelet.

Det stemmer: Dette er ikke under "Mus" eller "Trackpad", som du tror det ville være. Samme det.

I det venstre panelet i Tilpasningspanelet ruller du ned til du ser "Mus og sporvei." Klikk på det, og du vil se en rekke innstillingsalternativer til venstre.

Klikk avkrysningsruten som sier "Ignorer innebygd styreflate når mus eller trådløst styreflate er forhåndsinnstilt", og du er ferdig. Hvis en ekstern mus eller styreflate er koblet til MacBook, fungerer ikke den innebygde styreflaten, men den andre den eksterne enheten er frakoblet, den kommer igjen til liv. Dette fungerer for både USB og Bluetooth-enheter.

Fotokreditt: ~ d a n ~

Link
Plus
Send
Send
Pin