Skip to main content

Slik Factory Reset Google Home

Slik Factory Reset Google Home

Geoffrey Carr

Enten du har problemer med det eller bare vil selge den, kan du tilbakestille Google Home for å tilbakestille alle innstillingene for en ny start.

I motsetning til Amazon Echo er det ingen liten reset-knapp på Google Home. I stedet bruker du bare lydknappen på baksiden av enheten.

For å tilbakestille Google Home, trykk og hold nede på dempeknappen i ca. 15 sekunder. Etter de første sekundene vil Google Assistant fortelle deg at du holder den nede hvis du vil tilbakestille enheten.

Når du holder nede mute-knappen, vil den sirkulære lysdioden kontinuerlig fylle opp til den gjør en full sirkel.

Etter det vil enheten avgive en klokke, og du kan da slippe av lydknappen. Under tilbakestillingsprosessen vil Google Home-lampene vise noen forskjellige mønstre, og prosessen bør bare ta omtrent et minutt eller to.

Når den er ferdig tilbakestilt, vil Google Assistant si at den er klar for oppsett, akkurat som det sa da du tok det ut av esken for første gang. Derfra kan du enten sette den opp igjen ved hjelp av vår guide (og håper det løser eventuelle tidligere problemer), eller luk det opp hvis du planlegger å gi det eller selge det til noen andre.

Link
Plus
Send
Send
Pin