Skip to main content

Slik legger du til hvilket som helst kort til iPhone Wallet-appen, selv om den ikke støttes av Apple

Slik legger du til hvilket som helst kort til iPhone Wallet-appen, selv om den ikke støttes av Apple

Geoffrey Carr

Wallet-appen på iPhone lar deg lagre alle dine lojalitetskort, boardingkort, filmbilletter og mer rett på enheten din. Dessverre støtter den bare offisielt en håndfull butikker og merker. Heldigvis er det en måte å legge til noe med en strekkode til disse appene, enten det er offisielt støttet eller ikke.

Wallet-appen fungerer ved å laste ned en offisielt støttet app (som Fandango, American Airlines eller Walgreens). Når du kjøper en filmbillett eller en flybillett (eller registrerer deg for et belønningskort), overfører denne appen strekkoden til Wallet-appen din, slik at du bare kan vise telefonen til kassekontoret.

Det er ingen spesiell teknologi her - bare den klassiske strekkodeskannteknikken som har eksistert i flere tiår.

Faktisk vil alt med en strekkode virke med Wallet-appen. Det trenger bare en app for å sende strekkoden til Wallet. Det er her en app som heter Pass2U Wallet kommer inn - det gjør det samme som Fandango eller Walgreens appen gjør, men det kan gjøre det med noen strekkode.

For eksempel: Jeg har et bibliotekskort med strekkode på baksiden som bibliotekar skanner når jeg sjekker ut en bok. Det er ikke overraskende at det ikke er noen digital versjon som jeg kan offisielt legge til i Wallet-appen. Men hvis jeg setter strekkoden i Pass2U, hvilken er Designet for å jobbe med Wallet, kan jeg sette mitt bibliotekskort i Wallet med alle mine andre belønninger og lojalitetskort.

For å sette opp dette, last ned appen til telefonen din og åpne den når den er installert. Det er ingen kontoopprettelse som må gjøres eller noe lignende - appen er klar til å gå så snart du åpner den for første gang. Trykk på pluss-knappen øverst til høyre på skjermen.

Du må gi appen tilgang til telefonens kamera slik at du kan skanne strekkoden på kortet. Derfra kan du bare plassere strekkoden innenfor kameraets severdigheter, og den vil automatisk skanne den. Trykk på "Ja" når popup-vinduet vises, og du har bekreftet strekkodenummeret.

Hvis appen ikke skanner koden automatisk, kan du trykke på blyantikonet nederst og manuelt taste inn strekkodenummeret.

Velg deretter hvilken type pass du digitaliserer. Hvis ingen av alternativene passer, velg bare "Generisk".

Deretter trykker du på hvor det står "Pass navn (påkrevd)" og skriv inn et navn for den digitaliserte strekkoden du har skannet inn.

Resten av det er helt valgfritt, men hvis du ønsker å tilpasse utseendet på ditt digitaliserte pass, vil du ønske å benytte deg av tilpassingsfunksjonene. For å starte, trykk på Pass2U-logoen.

Dette vil tillate deg å ta et bilde eller bruke et eksisterende bilde og gjøre det til passordets logo, noe som gjør det enklere å identifisere når du siver gjennom dem i butikken. Du kan gjøre dette ved bare å ta et bilde av forsiden av belønningskortet eller annet kort du har skannet.

Etter at du tok bildet, kan du beskjære det og bare ha logoen på kortet vist, i stedet for hele kortet. Et bestemt aspektforhold er nødvendig, så hold det i bakhodet når du tar bildet.

Deretter ruller du ned og skriver inn informasjon om passet eller kortet du søker etter, som utløpsdato og alt som er relevant.

Til slutt kan du tilpasse passasjens farger, inkludert bakgrunnen og teksten. "Etikett" er fargen på navnet på passet ditt som vises øverst, og "Forgrunn" er fargen på en annen tekst som vises på passet.

Du kan trykke på hvert utvalg og lage dine egne farger ved hjelp av glidestenger.

Deretter trykker du på "Ferdig" øverst til høyre på skjermen.

Du får forhåndsvisning av passet på neste skjermbilde. Hvis du er fornøyd med det, trykker du på "Legg til" øverst. Hvis du vil gjøre endringer, velger du "Avbryt".

Når passet er opprettet offisielt, vil det bli lagt til Wallet-appen på iPhone. Det vises også i Pass2U-appen, men du trenger ikke å åpne passet i Pass2U for å kunne bruke passet. Du kan ganske enkelt bruke Wallet-appen.

Du kan slette passet i Pass2U ved å holde det nede og deretter trykke på søppelikonet i øverste høyre hjørne, men husk at det også vil slette passet helt fra Wallet.


Pass2U støtter både strekkoder og QR-koder, som dekker de fleste ting med en skannekode på den. Boarding pass skal fungere like bra, men siden det ikke er noe sted å angi i spesifikke flydetaljer, og slikt, kan det ikke fly som et legitimt ombordstigningspass når du går gjennom sikkerheten, så vær så snill.

Link
Plus
Send
Send
Pin