Skip to main content

SysMate Hosts File Walker: Freeware å administrere Windows Hosts-filen

SysMate Hosts File Walker: Freeware å administrere Windows Hosts-filen

Geoffrey Carr

Vertsfil er i utgangspunktet filen som brukes av Microsoft Windows for å kartlegge vertsnavn til IP-adressen. I enkle ord; IP-adresser kan gis navn som webadresser. For eksempel hvis du har vært vert for et lokalt nettsted for kontoadministrasjon, fakturering eller lignende, kan du endre adressen til et navn, du kan beholde det noe for eksempel, http://www.anythinghere.com eller du kan bare lage et navn som http: // noe. Denne funksjonen er veldig nyttig, men noen ganger kan den bli kapret og misbrukt.

SysMate Hosts File Walker

SysMate Hosts File Walker er et freeware for å redigere eller endre vertsfilen i Windows. Med Host File Walker kan du legge til så mange poster til system vertsfilen. Det lar deg til og med sikkerhetskopiere og gjenopprette vertsfilen.

Hvis du vil legge til en post i vertsfilen, må du bare skrive inn IP-adressen du vil konvertere til en nettadresse. Da må du skrive inn noe navn for det.

For eksempel jobber jeg på Routers admin-side som har en nettverksadresse på "192.168.2.1". Så jeg har skrevet inn denne IP-adressen i den første tekstboksen, og i den andre skal jeg gi det et navn. Jeg har bestemt at jeg skal nevne det som "www.networkadmin.com" og det høres ut som en riktig nettadresse.

Disse funksjonene i Windows er veldig veldig nyttige. Når du har lagt til postene i vertsfilen, kan du enkelt lage en sikkerhetskopi av filen og lagre den på et hvilket som helst sikkert sted, slik at når du trenger de samme innstillingene igjen, kan du gjenopprette filen.

Nå bekymrer deg om du har ødelagt deg med vertsfilen, eller noen har kapret den. Du kan når som helst klikke på "Gjenopprett standard" -knappen når som helst for å laste standard Windows Hosts-filen, og hvis du vil slette vertsfilen slik at det ikke finnes slike DNS-poster, kan du klikke på "Slett vertsfil-knappen".

Dette lille verktøyet er veldig nyttig og praktisk. Det gjør redigering av vertsfilen praktisk og enklere. Klikk her å laste ned SysMate Hosts File Walker.

Link
Plus
Send
Send
Pin