Skip to main content

Legg til epost til Google-oppgaver fra Gmail med RightTasks

Legg til epost til Google-oppgaver fra Gmail med RightTasks

Geoffrey Carr

Å se på e-postmeldinger har regelmessig blitt en del av alles liv. Vår tidsplan avhenger av postene vi mottar den dagen. Basert på postene vi mottar, forbereder vi oppgaver som må fylles ut innen tid. Det kan være mange tilfeller der vi tenkte på å gjøre noe etter å ha mottatt en mail, og vi ender opp med å glemme det. Det har skjedd meg ganske mange ganger, og jeg bestemte meg for å ha min To-Do-liste sammen med mails. Jeg søkte gjennom web og kom over denne Google Chrome Extension RightTasks for Gmail som tillater meg å lage en To-Do-liste når og når jeg mottar mails.

RightTasks for Gmail Chrome utvidelse

Hvis du er en Google Chrome-bruker, og hvis du bruker Gmail i Chrome-nettleseren din, viser RightTasks for Gmail-utvidelsen Google Oppgaver ved siden av Gmail-innboksen din. Den plasserer Google Oppgaver som sidelinjen til høyre for Gmail-innboksen din. Det er veldig enkelt å legge til e-post i Google Oppgaver direkte fra innboksen din.

Gå til Chrome Nettmarked og installer RightTasks for Gmail. Når det ble installert, åpner du Gmail i Chrome-nettleseren din. Nå kan du se Google Oppgaver til høyre for Gmail-innboksen din. Som vi vil legge til e-post på Oppgaver, klikk "Mer" og velg "Legg til i oppgaver". Du kan også bruke "Ctrl + T" snarvei etter å ha åpnet posten. Du kan se at e-posten er lagt til i oppgavelisten.

Emnet for den medfølgende e-posten som vises, er oppgavelisten, og du kan til og med legge til notater i den oppgitte oppgaven. For det, klikk på ">” tegn som er på høyre side av hver oppgave. Du kan legge til forfallsdato eller frist for hver oppgave.

Hvis du vil vise relatert e-post fra hvor du har lagt til denne oppgaven i Google Oppgaver, klikker du på "Related Email". Den aktuelle beslektede e-posten vil bli åpnet. Det er også et alternativ å flytte denne oppgaven til en annen liste ved hjelp av rullegardinmenyen "Flytt til liste". Denne rullegardinmenyen viser oppgaverlisten du har opprettet før, og du kan flytte oppgaver på tvers av ulike lister. "Tilbake til listen" tar deg tilbake til oppgavelisten.

"Handlinger" -knappen nederst lar deg organisere oppgavene du har opprettet. Du kan flytte oppgavene opp og ned, se gjennomførte oppgaver, redigere oppgaver, rydde ferdige oppgaver og sortere etter forfallsdato og mer som dette. Du kan til og med sende opp e-postlister for å holde deg oppdatert.

Du kan til og med legge til eller slette oppgave. Hvis du vil legge til en oppgave, klikker du på "+” symbol. Hvis du vil slette en oppgave, klikker du på søppelikonet nederst. Du kan til og med endre navn på liste, slett liste og opprette ny liste fra listemenyen nederst.

RightTasks for Gmail er virkelig en god utvidelse for å vise Gmail sammen med din To-Do-liste. Det gir deg det enkle og gode grensesnittet uten å opprette noe problem for å se innboksen din. Dette er veldig nyttig som planlegger en dag basert på mottatt epost. Hvis du er den som vil opprette en oppgave basert på e-post, er dette et utmerket verktøy for å legge til e-post i Google Oppgaver. Går det fra Chrome Nettbutikk.

OPPDATER: RightTasks for Gmail-utvidelse for Firefox er også tilgjengelig nå. Takk jon

Link
Plus
Send
Send
Pin