Skip to main content

Slik setter du din online status på PlayStation 4

Slik setter du din online status på PlayStation 4

Geoffrey Carr

Noen ganger vil du at verden skal se deg spille spill. Noen ganger vil du bare spille alene. Og de gangene ser det ut til at det ikke er før du kommer inn på hovedskjermbildet av ditt favorittspill, boom: her kommer invitasjoner, meldinger og alle de andre ting du ikke vil takle. Du vil bare spille i fred!

Heldigvis kan du enkelt skjule din online status på PlayStation 4 og Pro, slik at du kan spille uten å bli plaget. Slik gjør du det.

Gå til PlayStation hovedskjerm, bla til Profil-ikonet. Dette er funnet i "alternativruten" -en som ligger like over listen over installerte spill og apper.

Det beste alternativet på profilen din, funnet rett under profilbildet ditt, viser "Angi nettstatus". Dette er det du leter etter.

Det er to enkle alternativer her: "online" og "vises offline." Du vil ha den sistnevnte, selvfølgelig. Når du velger den, vises en advarsel som viser at andre spillere fortsatt ser deg som online i visse spill / situasjoner. Dette viser bare en gang, skjønt.

Det er ganske mye alt der er til det. Det lille blåikonet ved siden av profilbildet ditt vil bli en liten rød X, slik at du vet at du er i utgangspunktet usynlig. Dette vil også dukke opp i alternativfeltet.

Til slutt forblir du frakoblet til du setter deg tilbake på nettet, så det er verdt å holde det i bakhodet.

Nå, ha det gøy. I fred og ro.

Link
Plus
Send
Send
Pin