Skip to main content

Hva å gjøre hvis Google Daydream Controller blir sittende fast under oppdatering

Hva å gjøre hvis Google Daydream Controller blir sittende fast under oppdatering

Geoffrey Carr

Hvis du har en kompatibel telefon, er Googles Daydream uten tvil den beste billig måten å få tilgang til VR. Det er også den mest intuitive løsningen som ikke krever shelling ut hundrevis av dollar, takket være bekvemmeligheten av en kompatibel kontroller.

Dessverre kan problemer alltid oppstå, og det er en ganske vanlig en med Daydream View: kontrolleren vil ikke oppdatere riktig. Det bør bare ta noen minutter å oppdatere kontrolleren, men noen ganger vil det ende opp med å henge et sted i prosessen, og det vil fortsette å gjøre det hver gang du prøver å bruke oppdateringen. Her er noen mulige rettelser.

Løsning One: Lukk Google VR-tjenester (prøv dette først)

Gå først inn i enhetens Innstillinger-meny. Trekk ned varselskyggen og trykk på tannhjulikonet. Det er verdt å merke seg at jeg bruker en Pixel XL her, så mine skjermer kan se litt annerledes ut enn din.

Herfra, bla ned til Apps og klikk på den menyen.

Når du er i Apps, må du trykke på trepunktsoverløpsknappen øverst til høyre og deretter velge "Vis system". Dette vil ikke bare vise programmer du har installert i listen, men også systemapper , som du må ha tilgang til for å fikse kontrollproblemet.

 

Gi alt et sekund å laste, så bla gjennom til du finner "Google VR-tjenester." Pek på det.

Siden dette er et systemprogram, kan du ikke avinstallere det (ikke det du vil), men du kan i hovedsak drepe det ved å trykke på Force Stop-knappen. Gå videre og gjør det.

En advarsel kommer opp her og forteller deg at appen kan misbehandle, noe som er greit. Det er allerede feilaktig. Trykk på OK.

Når appen er stengt, fortsett og sett telefonen tilbake på Daydream View. Dette bør automatisk åpne Daydream-appen (og dermed VR-tjenestene).

Når du kobler til kontrolleren igjen, bør du bli bedt om å prøve å installere oppdateringen på nytt. Altbør jobbe perfekt denne gangen.

Løsning To: Start Over Fresh (Hvis løsningen ikke fungerte)

Hvis du fortsatt har problemer med å oppdatere Daydream-kontrolleren, må du starte over fra begynnelsen. Det er uheldig, men det tar egentlig ikkeat lenge og vil spare deg for massevis av hodepine.

Gå videre og hoppe tilbake til Innstillinger> Apper-menyen, og skjul deretter systemprogrammer på nytt.

Rull ned og finn Google VR-tjenester, og trykk på den.

Denne gangen, i stedet for å bare Force Closing app, er vi klare alle dataene som er knyttet til appen, og gjør det i hovedsak som om du aldri har brukt det i utgangspunktet. Trykk på alternativet "Lager" for å komme i gang med det.

På denne skjermen klikker du på "Slett data". Dette vil slette alle detaljer knyttet til appen, inkludert hurtigbuffer. Trykk på "OK" ved spørringen.

 

På dette tidspunktet vil jeg også hoppe inn i Bluetooth-innstillinger og oppheve Daydream-kontrolleren. Finn oppføringen i Bluetooth-menyen, trykk på tannhjulikonet, og deretter "Glem".

 

Nå anbefaler jeg på det sterkeste å starte telefonen på nytt, selv om det kanskje ikke er teknisk nødvendig. Imidlertid vil kontrolleren noen ganger forsøke å koble til telefonen igjen (til tross for at du har opprettet det), og det vil ikke kunne kobles til telefonen igjen. Bluetooth er en janky, janky ting, dere.

Når telefonen er på nytt, går du videre og slipper den på Daydream View, som starter hele oppsettprosessen igjen. Siden du i utgangspunktet starter med en ren skifer, bør alt fungere perfekt denne gangen.

Link
Plus
Send
Send
Pin