Skip to main content

Last ned OneDrive for Windows på PCen

Last ned OneDrive for Windows på PCen

Geoffrey Carr

Microsoft har gjort tilgjengelig for nedlasting, en ny desktop klient OneDrive for Windows. Denne stasjonære klienten lar deg styre SkyDrive eller OneDrive, akkurat fra Windows-skrivebordet. Fordelen med SkyDrive-integrasjon med Windows er at du nå kan dra og slippe til og fra OneDrive med filer opptil 2 GB, og få tilgang til alle filene dine offline, og få full kraft av Windows Explorer tilgjengelig for å administrere OneDrive filer og mapper.

OneDrive for Windows

Til å begynne med, last ned SkyDrive eller OneDrive for Windows fra lenken som er oppgitt på slutten av dette innlegget, og klikk på den nedlastede filen for å installere den.

Etter at installasjonen er over, må du logge på OneDrive-kontoen din med Windows Live ID eller Microsoft-kontoen.

Når du har gjort det, vil du bli 'introdusert' til OneDrive-mappen din i Windows Explorer og den nevnte plasseringen. Som standard er plasseringen C: Users brukernavn OneDrive, men du kan selvfølgelig endre sin plassering, hvis du ønsker det.

Du har også muligheten til å gjøre filene på denne PCen tilgjengelig for deg fra dine andre enheter.

OneDrive-ikonet sitter smart i varslingsområdet og gir deg rask tilgang til nyttige funksjoner.

Oppgrader SkyDrive-konto til 25 GB lagringsfri

Vi anbefaler at du høyreklikker på den og velger Administrer lagring å besøke sitt webgrensesnitt og få GRATIS UPGRADE fra 7 GB til 25 GB med en gang. Det finnes også andre betalte planer tilgjengelig - men 25 GB er din å ta tak i, gratis!

Når du har klikket på Gratis oppgradering knappen, vil du bli informert om din kontooppgradering.

Hovedfunksjonene som nå tilbys, inkluderer:

  1. 7 GB gratis for alle nye OneDrive-brukere - men kan oppgraderes til 25 GB GRATIS. Med denne utgivelsen av OneDrive, endres den frie lagringsgrensen til 7 GB. Men som et tidsbegrenset tilbud, kan eksisterende SkyDrive-brukere som allerede har OneDrive-kontoer, fortsatt få sine 25 GB de har for øyeblikket. Dette er et tidsbegrenset tilbud og tilbys bare til tidlige lojale adoptere. De OneDrive-brukerne som brukte ~ 4 GB før den siste oppdateringen, har automatisk blitt oppgradert til 25 GB. Fra og med i en begrenset periode, kan enhver registrert OneDrive-bruker som har lastet opp filer til OneDrive fra 22. april, velge å beholde 25 GB ledig lagringsplass, samtidig som alle fordelene ved den nye tjenesten fortsatt får alle fordelene. (For brukere som allerede bruker mer enn 4GB pr. 1. april, har vi automatisk valgt deg til 25 GB ledig lagringsplass for å unngå problemer). Selv eksisterende brukere som ikke har gjort bruk av OneDrive, dvs. ikke lastet opp noe, vil ikke få det gratis 25 GB oppgraderingstilbudet.
  2. Mulighet for å laste opp store filer - opptil 2 GB - og mapper ved hjelp av OneDrive for Windows-skrivebordet
  3. Betalte lagringsplaner som følger: US $ 10 / year for + 20GB, US $ 25 / year for + 50GB og US $ 50 / year for + 100GB.

Microsoft har trolig gjort disse oppgraderingene, med tanke på den snart lanserte Google Disken. Dessuten har det de siste månedene innført flere flotte nye funksjoner i OneDrive. og lanserte også en OneDrive-app for Windows Phone og iPhone - noe som gjør det til en god tjeneste å bruke. Så hvis du ikke bruker SkyDrive, vil jeg oppfordre deg til å sjekke ut SkyDrive nå og oppgradere din konto til 25 GB med en gang gratis! Du kan også lære mer om OneDrive Pro her.

Last ned lenke: OneDrive for Windows.

Fungerer på Windows 8, Windows 7 og Windows Vista.

Dette innlegget på Microsoft OneDrive Personvern og Innstillinger kan også interessere deg. Gå her hvis du vil se sammenligningen OneDrive vs Apple iCloud vs Google vs Dropbox.

Link
Plus
Send
Send
Pin