Skip to main content

SafeCopy Backup: Gratis Cloud Storage og Backup Service

SafeCopy Backup: Gratis Cloud Storage og Backup Service

Geoffrey Carr

Datalagring, sikkerhetskopiering og gjenoppretting har alltid vært et svært viktig problem for datamaskinbrukerne. Selv om det finnes mange forskjellige alternativer for online lagring, samt sikkerhetskopiering av programvare tilgjengelig på markedet, men ikke alle er nyttige.

SafeCopy Backup er enda en gratis online backup-tjeneste som gir løsningen både for lagring og sikkerhetskopiering. Programvaren er en lagrings- og backuptjeneste for sky, som tilbyr sikkerhetskopiering av filer fra flere enheter fra en enkelt konto. Brukere kan benytte 3 GB ledig lagring som kan utvides til 1000 GB med et årlig abonnementsavgift.

Safecopy Backup

La oss sjekke ut funksjonene i SafeCopy Backup.

SafeCopy Backup gir en standard online backup løsninger med et veldig enkelt og brukervennlig grensesnitt. Programmet lander og installeres på datamaskinens system i sanntid. Det er et lettvektsprogram og påvirker ikke datamaskinens hastighet.

Du kan sikkerhetskopiere filene fra ulike enheter ved hjelp av en enkelt SafeCopy-konto. Bare legg til mappen du vil sikkerhetskopiere og klikk på Neste.

Den viktigste og standout-funksjonen i programmet er at den oppdager duplikatfilen og integrerer den i en enkelt fil som sparer verdifull skyplass.

Bare logg inn på kontoen din på SafeCopy Backup, og se alle opplastede filene dine i en velklassifisert tabell med kategorier som Filer, Bilder, Siste oppdateringer, Favoritter og Aksjer.

Dashbordet viser også plassen som er igjen i kontoen din, med en knapp for å kjøpe ekstra skyplass. Hovedoversikten over programvaren viser koblingene for å få tilgang til alle filene dine og en knapp for å laste ned alle filene dine til PCen.

Som alle andre online lagringstjenester, kan du dele filene med vennene dine. Bare dra og slipp filene du vil dele, og programmet laster opp det om noen få minutter. Delfilene kan sees av vennene dine når opplastingen er ferdig.

Programvaren fungerer på Windows, Linux og Mac-systemer, og tilbyr også Live chat-støtte, videoopplæringsprogrammer og de detaljerte vanlige spørsmålene, som hjelper nybegynnere å bruke programmet.

Totalt sett er det en enkel og nyttig programvare som gir en enkel og sikker sky lagring og backup service. Bare last opp filene dine (dokumenter, bilder, videoer etc.) på SafeCopy, og du kan få tilgang til hvor som helst.

SafeCopy Backup gir 3 GB lagringsplass gratis, og det er en god ting at du ikke trenger å gi kredittkortopplysningene dine for å bruke dette gratis prøveområdet. Du kan oppgradere din konto når du vil. Den ene anomali jeg la merke til var at nettsiden sa at vi fikk 3 GB gratis, men kontoen min sa at jeg hadde 5,0 GB igjen.

Sjekk det hjemmeside for flere detaljer.

Sjekk ut JaBack, hvis du er på utkikk etter en gratis backup-programvare med automatisering og e-postvarsler.

Link
Plus
Send
Send
Pin