Skip to main content

Slik endrer du Windows 7 oppgavelinjen med ingen ekstra programvare

Slik endrer du Windows 7 oppgavelinjen med ingen ekstra programvare

Geoffrey Carr

Jo, du kan hack Windows og installere et tilpasset tema hvis du virkelig vil, eller betale for en programvarepakke å gjøre det for deg. Det du kanskje ikke vet er at du kan bruke et dumt lure for å endre fargen på oppgavelinjen uten tilleggsprogramvare uten å endre vinduets farge.

Hva vi skal gjøre for å utføre dette flotte trikset, er å endre fargen på bakgrunnsbildet ... oppgavelinjen er gjennomsiktig, ikke sant? Det er akkurat det som gjør dette triksarbeidet. Vi vil også raskt gå gjennom Windows-måten å gjøre det på, for nybegynnere i mengden.

Begynner Metode: Bytt Aero farger over hele styret

Windows 7 gjør det egentlig ganske enkelt å endre fargene på vinduets grenser, startmeny og oppgavelinjen ... og mens det ikke er akkurat det vi snakker om, viser vi raskt nybegynnere hvordan du gjør det. Høyreklikk på bakgrunnen og velg Tilpass fra menyen ...

Deretter nederst i vinduet, velg linken Vinduefarge.

Og så kan du endre fargene på vinduene, som også vil endre fargen på oppgavelinjen litt. Hvis du virkelig vil at fargen skal endres, fjerner du merket for gjennomsiktighet, selv om det vil ødelegge hele Aero-gjennomsiktige awesomeness-faktoren.

Nå som vi har det ut av veien, la oss gå videre til den morsomme delen ...

Den geeky og morsomme metoden for å endre oppgavelinjen

Hemmeligheten til å endre oppgavelinjens farge er å endre skrivebordsbakgrunnen og legge til en farget stripe nederst til høyre bak på hvor oppgavelinjen er. For denne øvelsen skal vi illustrere med freeware Paint.Net-applikasjonen, men du kan gjøre det samme med alle bildeditorer.

Før du begynner, gjør du helt sikker på at tapetet ditt er de samme dimensjonene som skrivebordet ditt. Dette vil ikke fungere veldig bra ellers.

Den enkleste måten å sette en stripe på bunnen av bildet på er å bruke funksjonen Lerret størrelse for å hakke av bunnen av bildet, og legg den til igjen. Du kan rote rundt med rektanguleringsvalgverktøyet hvis du virkelig vil, men det meste vil det bli raskere.

Windows 7-oppgavelinjen er 48 piksler høy i standardmodus, men det kan være større, avhengig av hvilke alternativer du har satt. Du kan alltid ta et skjermbilde og sjekke selv.

Trekk det 48 piksler fra høyden på bakgrunnsbildet, og sørg for at ankeret er satt til toppen og i midten, som musepekeren i skjermbildet under skal vise.

Nå bruker du bare verktøylinjesverktøyet igjen, og sett det tilbake til originalstørrelsen - skrivebordet mitt er 1920 × 1200, så dette tapetet kommer til å fungere perfekt for meg.

På dette punktet vil du se en hvit stripe over bunnen av bildet, som er perfekt for malingbøtteverktøyet. Velg en farge, og slipp den der.

For illustrasjonsformål bruker vi en grusom grønn farge, og deretter lagrer du bildet - hvis du bruker Paint.Net, må du passe på å velge et nytt filnavn, fordi det er den samme!

Gå nå og tilordne bildet som bakgrunnsbilde ... du vil se at oppgavelinjen er fullstendig endret.

Dette fungerer også spesielt bra når du har en lys bakgrunn som bakgrunnsbilde, og du vil ha en veldig mørk oppgavelinje uten å gjøre alt mørkt.

Og dermed har vi lært det veldig dumme geektricket bakom å endre oppgavelinjens farge. Nyt!

Link
Plus
Send
Send
Pin