Skip to main content

Hvordan bruke fliser for å finne tastene dine, lommeboken eller noe annet

Hvordan bruke fliser for å finne tastene dine, lommeboken eller noe annet

Geoffrey Carr

Hvis du mister telefonen, kan du ringe den eller finne den med GPS. Hvis du mister andre viktige ting som nøklene eller lommeboken, er du vanligvis ute av lykke. Tile nøkkelring og kort gadget trackers mål å løse det ved å la deg ringe verdisaker fra telefonen.

Hva er flis?

Tile er en Bluetooth-aktivert enhetssporing som parrer med smarttelefonen din. Den kommer i to former. Tile Mate ($ 25) er en liten, firkantet nøkkelring som ikke er mye større enn et kvart. Den har et hull i ett hjørne, slik at du kan feste den på nøkkelringen, vesken eller ryggsekken. Det er også Tile Slim ($ 30), som er en tynnere firkant enn Mate, men bredere. Det er så høyt som ett kredittkort, og så tynt som to eller tre. Den kan passe pent inn i lommeboken eller notisboken uten å legge til ekstra masse.

Mens hver tegl er litt dyr alene, kan du få bunter for å spare penger, slik som denne 4-pakningen med to flisemater og to flisslims for $ 90. På toppen av det kan du tjene poeng ved å invitere venner til å få gratis fliser. Hvis du inviterer to venner, kan du få en gratis venn, og fire venner tjener deg en gratis Slim. Ikke en dårlig sak, hvis du vet mange glemsom folk.

Du kan sammenkoble flisene med telefonen, slik at du kan finne den når du er i nærheten. Hvis du er innenfor Bluetooth-rekkevidde, kan du åpne appen, finne objektet du mangler, og trykk "Finn" for å få det til å ringe. Tileen vil da spille en høy ringetone. Deretter kan du følge lyden for å oppdage at du har forlatt tastene dine på kjøkkenbordet, rett foran deg som en idiot.

Når du ikke er innenfor Bluetooth-rekkevidde, kan Tile-appen vise deg den siste kjente plasseringen av nøklene eller lommeboken på et kart. På toppen av å huske hvor du var da telefonen var sist i nærheten av verdisaker, bruker Tile også fellesskapet av Tile-medlemmer til å finne ting. Så hvis du for eksempel forlot lommeboken din i baren, og det er andre Tile-brukere i nærheten, blir lommebokens posisjon kontinuerlig oppdatert så lenge noen andre er innenfor rekkevidde. Dette er spesielt nyttig hvis lommeboken blir plukket opp eller tatt et sted. Tile-fellesskapet er ikke en garantert måte å spore på ting, siden det ikke er massevis av Tile-brukere overalt, men det er bedre enn å stole utelukkende på din egen telefon.

Som en bonus inkluderer Tiles også en liten knapp i hver nøkkelring eller kort. Når du dobbeltklikker på denne knappen, vil Tile ringe telefonen, selv om den er stille. Så, hvis du drar ut døren, og du har nøklene dine, men ikke finner telefonen, kan du ringe den med et par klikk. Viser seg at det var i baklommen. Selvfølgelig.

Hvordan sette opp en ny flise

For å sette opp flisene dine må du laste ned og installere flisapplikasjonen for Android eller iOS. Når du åpner appen først, må du opprette en konto, hvis du ikke allerede har en, og logg inn.

 

Du må sørge for at Tile har tilgang til telefonens Bluetooth og GPS-posisjonen din. Hvis du også er slått av, vil den neste siden be deg om å slå dem på. Du må også huske at Bluetooth og GPS er nødvendig for å finne og spore fliser. Hvis du trenger å slå dem av for å spare batteri, kan du ikke ringe flisene dine.

 

Telefonen din blir lagt til som den første Tile-enheten på kontoen din. Selv uten Tile Mate eller Slim, kan du bruke appen på nettet for å finne telefonen. Klikk på "Fikk det".

Trykk på plussymbolet øverst på skjermen.

Hvis du ikke har bekreftet e-postadressen din, må du gjøre det før du kan legge til noen fliser. Du mottar en seks-sifret kode til e-postadressen på kontoen din. Skriv inn den for å fortsette.

Deretter velger du modellen til Tile du må legge den til i kontoen din.

For neste trinn, ta tak i Tile og klikk på knappen i midten under logoen. Sett flisene ved siden av telefonen for å koble den sammen. Appen vil også demonstrere på skjermen.

 

Når flisene dine er paret, bør du se en lyseblå skjerm som sier at flisene dine har blitt aktivert.

MERK: Etter dette punktet vil du ikke kunne legge til Tile til en annen konto uten å kontakte Tile. Av sikkerhetshensyn lar Tile bare deg gjemme en flis fra appen eller overføre den til andres konto (som du må sende e-post til støtte for). Hvis du vil slette Tile helt, må du kontakte Tile support og Tile vil ikke kunne brukes igjen. Dette er for å sikre at en tyv ikke enkelt kan fjerne fliser fra kontoen din dersom ting blir stjålet.

Deretter kan du velge hva du skal bruke Tile på. Du kan velge mellom noen forhåndsdefinerte kategorier som nøkler eller lommebok, eller velg din egen tilpassede etikett. Fliser fungerer fortsatt på samme måte uansett hva du velger, men dette hjelper deg med å lete frem det du leter etter fra en liste.

På den siste skjermen kan du teste flisene dine ved å trykke på den grønne Finn-knappen. Dette vil gjøre Tile-ringen til du klikker på logoen på den.

 

Du kan gjenta denne prosessen for som alle fliser du trenger.

Hvordan finne dine ting med flisene dine

Det er to måter du kan bruke din flis til å finne dine ting. Du kan enten bruke telefonen til å finne flisene dine, eller du kan bruke din flis til å finne telefonen din.For det første, åpne appen din.

Her ser du en liste over alle fliserobjektene (inkludert telefonen). Ikonet til høyre viser deg tilkoblingsstatusen til Tile. En solid grønn linje vil indikere at telefonen din er koblet til flisene. En stiplet grønn linje indikerer at flisene er nærliggende, men har ikke koblet til ennå. Dette kan hjelpe deg med å finne flis når det er i huset, men du er ikke sikker på hvilket rom det er i. Gå fra rom til rom til linjen blir solid. En grå linje indikerer at flisene ikke er i nærheten. Hvis det er tilfelle, bruk kartfunksjonen til å finne hvor din flise sist ble sett. Trykk på flisene du vil finne for å fortsette.

På den enkelte Tile-skjermen kan du se alternativene dine for å finne dine ting. Hvis du er innenfor rekkevidde, trykker du på den grønne Finn-knappen for å ringe din flis. Hvis du trenger å se et kart over hvor ting er, klikker du Valg og velger "Vis på kart".

 

"Vis på kart" -knappen vil vise deg hvor flisene dine sist ble sett på et kart. Du kan panorere rundt og zoome for å se hvor det er. Hvis en annen Tile-bruker finner enheten din, må stedet oppdateres. Det er ingen garanti, men du kan bli heldig.

Du kan også bruke Tile til å finne telefonen. Dobbeltklikk på knappen inne i logoen, og telefonen din skal begynne å ringe, selv om den er stille. Når du finner telefonen, ser du et varsel om varselet. Trykk på Fant det for å slå av ringingen.

Ideelt sett, når du setter opp flisene dine, vil du glemme det mesteparten av tiden. Tile er ikke en perfekt måte å finne på ting hvis du noen gang mister det utenfor hjemmet ditt, men det kan hjelpe deg med å innse når du har glemt noe i baren eller finn nøklene dine i sofaen. Det er et lite stykke sinn som kan hjelpe deg når du trenger det mest.

Link
Plus
Send
Send
Pin