Skip to main content

Slik sletter du en Facebook-post

Slik sletter du en Facebook-post

Geoffrey Carr

Facebook, som et sosialt nettverk, er litt gal. Du samhandler med hundrevis av mennesker samtidig; Din hovedforbindelse er at du nok har møtt dem minst en gang. Med mindre du har låst din side, er alle fra din "psykiske" tante til dine høyskolekammerater fri til å veie inn på alt du sier.

Kanskje du har postet noe og skjønte at det ikke var hva du skulle rope til alle i din utvidede kontaktliste, eller kanskje du bare vil fjerne noen dårlige bilder fra når du trodde bleket blondt hår med en rosa frynse var høyden av mote. Uansett årsak, her er hvordan du fjerner et innlegg fra Facebook-siden din.

Facebook er virkelig konsistent på alle enheter, slik at samme metode fungerer på nettet og mobilappene. Gå til Facebook og finn innlegget du vil fjerne. Klikk eller trykk på pilen nedover i øverste høyre hjørne av innlegget.

Velg Slett fra menyen som vises.

Til slutt klikker du eller trykker på Slett igjen i bekreftelsesdialogen.

Innlegget vil nå bli fjernet fra din tidslinje, i tillegg til vennernes nyhetsfeed. Selv om innlegget har blitt delt av vennene dine; Det koblede innlegget på siden deres vil ikke være tilgjengelig for sine venner fremover.

Husk at dette ikke beskytter deg mot kopiering og liming, skjermbilder eller annen måte folk kan ta opp innlegg på; når du legger den ut på nettet, er det en sjanse for at det blir tatt opp et sted.

Link
Plus
Send
Send
Pin