Skip to main content

Bitdefender Adware Removal Tool for Windows

Bitdefender Adware Removal Tool for Windows

Geoffrey Carr

BitDefender Labs har gitt ut Bitdefender Adware Removal Tool for Windows PC. Verktøyet var allerede tilgjengelig for Mac-systemer, men en beta-versjon av dette verktøyet er nå tilgjengelig som en gratis nedlasting for Windows-systemer.

Bitdefender Adware Removal Tool for Windows

Bitdefender Adware Removal Tool for Windows vil hjelpe deg med å identifisere og fjerne uønsket programvare som Adware, ondsinnede hijacker-programmer, verktøylinjer og mistenkte nettleser tillegg. Det er et 42 MB bærbart freeware som ikke krever å bli installert. Du kan bare laste ned den og kjøre skanningen.

Brukergrensesnittet er spartansk. Det har ikke mye å tilby. Når du har akseptert vilkårene, blir du tilbudt Kom i gang knapp. Ved å klikke på den, starter skanningen. Skanningen i mitt tilfelle varte 3-4 minutter - så det er rimelig raskt, etter min mening.

Når skanningen er fullført, vil du tilby en liste over trusler som du kan bestemme deg for å fjerne. Hvis ingen Adware er funnet, vil du bli informert.

En god ting om dette verktøyet er at den gir deg en link til en nettside som lar deg laste ned og bruke BitDefender Internet Security gratis i 6 måneder. Det er ganske sjenerøst tilbud.

I disse dager inneholder de fleste antivirusprogrammer definisjoner for å oppdage og fjerne alle typer skadelig programvare, inkludert Adware. Hvis folk trenger en annen mening, kan de like godt laste ned og bruke en bærbar anti-malware remover, som vil oppdage og fjerne all malware - inkludert Adware. Så jeg lurer virkelig på hvem som ender med å bruke dette verktøyet, som kun er rettet mot Adware-fjerning.

Likevel bør BitDefender-navnet være nok garanti, for å sikre at verktøyet vil gjøre en topp hakk i Adware-oppdagelse og fjerning.

Du kan laste den ned fra BitDefender-nettstedet. Det vil bidra til å fjerne irriterende adware, ondsinnet hijacker-programmer, uønskede verktøylinjer og andre søppelbrowser-tilleggsprogrammer fra Windows-datamaskinen din.

BitDefender tilbyr også flere andre gratis verktøy for Windows, kan det være lurt å ta en titt på:

  1. Bitdefender Free Antivirus Edition
  2. Bitdefender Rootkit Remover
  3. Bitdefender 60-sekunders virusskanner
  4. Bitdefender Safepay.
Link
Plus
Send
Send
Pin