Skip to main content

Ha gruppesamtaler med Hangouts Chrome-app

Ha gruppesamtaler med Hangouts Chrome-app

Geoffrey Carr

Å ha en gruppesamtale med langdistanse venner på tvers av datamaskiner er alltid morsomt, og med videosamtaler anlegg støttet av en app er mer moro enn noensinne. Google har til hensikt å forbedre denne erfaringen via en Facebook-lignende Chat Heads-tjeneste, kalt Hangouts Chrome App.

Hangouts Chrome App

Appen fra produsentene av Google Plus kommer i nærheten av Facebook-stil "Chat Heads" av mange grunner, det ene er at det viser små sirkulære profilbilde ikoner rett over Hangouts-ikonet for å angi dine forskjellige samtaler. Så, når noen påpeker ny app som en blek imitasjon av Facebook Messenger-appen, bør det ikke overraske deg. Visningen av ikoner er ganske lik Facebook Messenger's Chat Heads. Når det er sagt, hvis du liker Messenger-design, men foretrekker Hangouts verktøy, bør du se denne appen som en velkommen tillegg.

Det er viktig å nevne at den gamle Hangouts-versjonen fortsatt eksisterer på Chrome Nettmarked, så ikke bli forvirret mellom de to. Den eldre versjonen ble sist oppdatert 17. septemberth. Hvis du hadde tidligere Hangouts installert tidligere, anbefales det å avinstallere det for å bane vei for den nye. Hvordan?

Bare skriv inn chrome: // extensions inn i adresselinjen din og finn Hangouts. Du vil legge merke til at den nye Hangouts-appen vises over den eldre. Bare klikk på det lille søppelikonet ved siden av den gamle versjonen for å slette den gamle Hangouts (lysere grønn logoen).

Deretter kan du begynne å spille med de nye Hangouts. Ved første øyekast kan du observere to grønne faner langs toppen:

  1. Kontakt
  2. Nylige meldingsliste

En grønn sirkel svinger nederst til høyre og fungerer som hjemmeknappen din for Hangouts. I tillegg tillater det å dra vinduet rundt skjermen. Du får alle meldingene dine så lenge du tillater at appen kjører, og chattene dine synkroniseres på tvers av Hangouts på alle enhetene dine.

En mangel på denne appen er at den ikke gir noen lydvarsler for nye varsler.

Relaterte innlegg:

  • Google Chrome Tips og triks for Windows-brukere
  • Fem gratis programmer for å få tilgang til Facebook Chat
  • Ha det gøy med Google Hangouts skjulte animerte emojis
  • Google Hangouts-plugin for Microsoft Outlook
  • Tips og sikkerhetsprogrammer for Facebook for å sikre din Facebook-konto

Link
Plus
Send
Send
Pin