Skip to main content

Mål nettverkshastighet for lokalområdet med LAN-hastighetstest

Mål nettverkshastighet for lokalområdet med LAN-hastighetstest

Geoffrey Carr

Vi bruker allment hastighetsprøveprogramvare for å sjekke hastigheten på internett, ved hjelp av verktøy som speedtest, speakeasy, etc. Når det gjelder LAN, harddisk eller USB-hastighetstester, er det ikke noe bedre verktøy da LAN Speed ​​Test. LAN Speed ​​Test er enkelt, men kraftig verktøy for å kontrollere LAN-tilkoblingshastighet og harddisk lese-skrivehastigheter.

LAN Speed ​​Test

For å begynne med programmet bør det være minst to datamaskiner i samme nettverk, da det er nødvendig å kjøre testen for å få det eksakte antallet pakkedata som sendes og mottas av programmet. Når det er bekreftet at du har minst 2 datamaskiner i nettverket, må du laste ned og kjøre LAN Speed ​​Test.

Etter at installasjonen er fullført, vil brukerne bli hilst med programmet T & C, når programmet blir utført for første gang. På den andre skjermen av programmet vil den be om å bla etter mappen, der den vil lagre loggfilene.

LAN Speed ​​Test spør brukeren om å velge mengden data som trengs for å overføre, for å sjekke hastigheten i Megabits, Megabytes, Kilobytes og Gigabytes format. Megabyte er standardstørrelsesbruk for å måle hastighetsforbindelsen. Antall datapakker som sendes for å sjekke hastigheten, er 100 MB (standard), men dette kan defineres av brukeren, basert på deres krav.

Når alle innstillingene i LAN Speed ​​Test er justert og verifisert i henhold til kravet, trykker du på "START TEST" knappen for å kjøre testen og få resultatet. Tidsvarigheten for å fullføre testen varer i mindre enn et minutt.

Funksjoner av LAN Speed ​​Test

 • Enkel og bærbar å bruke -driver test på få sekunder
 • Liten installasjonsfil (182KB) og kan utføres fra harddisk, USB-stasjon etc.
 • Veldig fort, flere tester kan utføres på mindre enn 1 minutt
 • Tilbyr loggvisning, hvor man kan se farttestlogger
 • Åpne og lagre alternativet i .CSV filformat
 • Tilpassbar hastighetsmåling
 • Kommandolinjemodus-funksjonen tillater nettverksadministratorer å starte testen fra klientens arbeidsstasjon og vise den automatisk genererte filen hvor som helst.

Det finnes allerede mange hastighetsprøvingsverktøy tilgjengelig i markedet, men LAN Speed ​​Test gir det nøyaktige resultatet på en hjemmenettverkstilkobling. Bruken av et slikt verktøy hjelper brukeren til å identifisere, diagnostisere datapakken når det gjelder å streame innhold over nettverket.

LAN Speed ​​Test-programmet er tilgjengelig for gratis nedlasting og er kompatibelt med Windows 8.1.

Du kan laste den ned fra hjemmesiden sin.

Relaterte innlegg:

 • Gratis testverktøy for nettleserprestasjon
 • Microsoft Surface Diagnostic Toolkit hjelper deg med å kjøre maskinvarediagnostikk
 • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
 • Topp 3 gratis LAN-meldinger for din Windows-PC
 • GIGABYTE LAN Optimizer tilbyr intelligent nettverksadministrasjon

Link
Plus
Send
Send
Pin