Skip to main content

Flexxi: Gratis batch bilde resizing programvare for Windows

Flexxi: Gratis batch bilde resizing programvare for Windows

Geoffrey Carr

Flexxi aka Fleksibel bildebehandler er en gratis batch image resizing programvare med nyttige funksjoner og en brukervennlig design. Flexxi er et open-source-prosjekt tilgjengelig på Source Forge. Annet enn størrelsen på batch-bildet, kan du til og med endre størrelse, rotere, endre navn på og konvertere bilder, og på slutten kan du lagre dem på et ønsket sted. Du kan til og med laste dem opp til Dropbox, FTP eller sende dem via post.

Gratis batch bilde resizing programvare

For det første må du mate Flexxi med bildene du vil endre, du kan velge flere bilder, eller du kan legge til en mappe i stedet. Når du er ferdig med å legge til alle bildene, må du klikke på "Endre størrelse" -knappen fra serien av knapper i høyre kolonne. Nå kan du velge størrelsen som bildene må endres på. Det er fem forhåndslastede innstillinger, men du kan manuelt opprette din ved å skrive inn størrelsen på det nye bildet.

Når du har endret størrelsesalternativene, går du videre til neste trinn ved å klikke på "Rotate" -knappen. Hvis du vil rotere bildene, velg retningen, eller hvis du vil hoppe over dette trinnet, kan du bare velge ingen. Flytter videre til neste trinn som er 'Rename'. Under dette trinnet kan du opprette et nytt navn, slik at bildene blir systematisk omdøpt i henhold til mønsteret du skrev inn. Du kan endre det eksisterende navnet, eller du kan opprette mønsteret ditt fra grunnen.

Det fjerde trinnet som konverterer, lar deg velge formatet som bildene skal endres på, Flexxi støtter fem filformater, inkludert JPEG, GIF, PNG TIFF. Og nå er det siste skrittet som er "Lagre til", i dette trinnet må du velge stedet der de endrede bildene skal lagres. Det er noen tilleggsinnstillinger tilgjengelig, for eksempel at du kan overskrive eksisterende filer eller lage kopier, du kan opprette en undermappe som inneholder de tilpasningene du har, eller du kan lagre bildene i en egen mappe. Etter å ha valgt de ønskede innstillingene fra alle de fem trinnene, klikk på "Start" -knappen og Flexxi vil begynne å endre størrelse på bildene en etter en.

Samlet er programvaren en god og er pent bygget. Det kan fungere som et batch bilde resizer, bilde rotator, bilde omdøpe verktøy eller en bilde omformer. Filformatstøtten er ok, og brukergrensesnittet er fantastisk. Oppgaven er delt inn i fem enkle trinn som kan vurderes eller bare hoppes over. Det er et enkelt all-rounder verktøy.

Flexxi aka Flexible Image Resizer nedlasting

Klikk her å laste ned Flexxi eller Flexible Image Resizer.

Link
Plus
Send
Send
Pin