Skip to main content

Deaktiver Nullstill Internet Explorer Settings-alternativet i Windows

Deaktiver Nullstill Internet Explorer Settings-alternativet i Windows

Geoffrey Carr

I dag ser vi hvordan deaktiver Nullstill Internet Explorer-innstillinger knappen og hindre brukere i å tilbakestille Internet Explorer-innstillinger i Windows 8 ved hjelp av Registry- og gruppepolicyredigerere. For å løse flere problemer du møtte Internet Explorer (IE), tilbakestilleDVS Innstillinger er mest vanlige og fruktbare trinn tatt av brukerne. Tilbakestille IE Tilbakestiller nettleseren til fabrikken ved å slette nettleserloggen, fjerne tilleggene og nullere alle endringene du har gjort til IE,Äôs innstillinger siden første gangs bruk.

Men hvis du er en systemadministrator der du må kontrollere mange brukersystemer fra en enkelt maskin, og hvis du har brukt noen spesiell konfigurasjon for DVS, kan du ikke la brukere tilbakestille DVS. I et slikt scenario må du gjøre endringer i Gruppepolicy Innstillinger av brukerens maskin slik at de ikke får muligheten til å tilbakestille. Sjekk ut skjermbildet nedenfor for å få en ide om hva jeg sier:

Deaktiver Reset Internet Explorer-innstillinger

Nå er det de to måtene som bruker som du kan deaktivere knappen Reset Internet Explorer-innstillinger:

Bruke Gruppepolicy

1. I Windows 8/7 Pro & Enterprise Utgaver, trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put gpedit.msc i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Lokal gruppepolicyredigerer.

2. I venstre rute, navigere her:

Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Internet Explorer -> Internet Control Panel  -> Advanced Page

3. I Ikke sant ruten, se etter Innstilling oppkalt Ikke tillat tilbakestilling av Internet Explorer-innstillinger som er satt til Ikke konfigurert som standard. Dobbeltklikk på denne innstillingen for å få dette:

4. I det ovennevnte vinduet klikker du først aktivert og klikk deretter Søke om etterfulgt av OK. Du kan nå lukke Lokal gruppepolicyredigerer og sjekk Internet Explorer Innstillinger av brukerens maskin, tilbakestille alternativ i Internett-egenskaper Vinduet skal være gråtonet.

Bruke Registerredigering

1. trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put regedit i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Registerredigering.

2. Naviger her:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoft

3. Høyreklikk i venstre rute i vinduet ovenfor Microsoft registernøkkel og velg Ny -> Nøkkel. Navngi denne undernøkkelen så opprettet som Internet Explorer. Likeledes opprett enda en undernøkkel til Internet Explorer og nev det Kontrollpanel.

Kom nå til høyre rute avKontrollpanel nøkkel slik at registerplasseringen blir:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftInternet ExplorerControl Panel

I det tomme rommet, høyreklikk og velg Ny -> DWORD-verdi. Navn dette nyopprettede DWORD som DisableRIED. Dobbeltklikk på det samme DWORD for å få dette:

4. I boksen ovenfor vises, legger du Verdi data som 1. Klikk OK. På denne måten har du blokkert brukere for å tilbakestille DVS innstillinger, slik at du kan lukke Registerredigering og gå til Desktop hvis du vil.

Det er det!

Relaterte innlegg:

  • Konsernledelsestips for IT-proffene i Windows
  • Gruppepolicy for nybegynnereveiledning fra Microsoft
  • Referanseguide for gruppepolicy for Windows 10 / 8.1 / 7 / Server
  • Analyser gruppepolitiske objekter med Microsoft Policy Analyzer
  • Slik deaktiverer eller deaktiverer du gruppepolitisk oppdatering mens datamaskinen er i bruk

Link
Plus
Send
Send
Pin