Skip to main content

Deaktiver Windows 8.1 Help-notifikasjoner

Deaktiver Windows 8.1 Help-notifikasjoner

Geoffrey Carr

Windows 8.1 introduserer Help Stickers for å gjøre deg kjent med de nye funksjonene som operativsystemet har å tilby. Funksjonen er stor, og kan hjelpe deg med å lære de nye funksjonene raskt. Klistremerkeene er svarte, hvite og røde i farger og viser deg hvordan du får tilgang til de nye funksjonene, stolpene, knappene og de følsomme hjørnene. Men hvis du vil deaktivere hjelpemerkede varslinger i Windows 8.1, her er hvordan du kan gjøre det.

Deaktiver hjelpelistevarsler i Windows 8.1

Kjør regedit for å åpne registryeditoren og naviger til følgende nøkkel:

HKEY_CURRENT_USERSoftwarePoliciesMicrosoftWindows

En gang der, høyreklikk på Windows og velg Nytt> Nøkkel og nev det EdgeUI.

Deretter velger du EdgeUI og deretter i høyre rute, høyreklikk og opprett en ny DWORD-verdi (32-biters). Gi den nye verdien som DisableHelpSticker. Dobbeltklikk på DisableHelpSticker og skriv inn 1 i Verdidata-boksen. Klikk “OK”.

Start PCen på nytt, og hjelpeklartene skal ikke lenger være synlige for deg som forklarer å gjøre ting i Windows 8.1. Likevel, hvis du føler behov for å få det tilbake, kan du gjøre det ved å navigere tilbake til det du opprettet viz, EdgeUI-tasten og slette det fra registret. Dette vil aktivere hjelpetiklene igjen.

Hvis din utgave av Windows har Gruppepolicyredigerer, så kan du bruke den til å deaktivere disse hjelpetipsene eller klistremerkene. Naviger til Brukerkonfigurasjon> Administrative maler> Windows-komponenter> Edge-brukergrensesnitt. Dobbeltklikk på Deaktiver hjelpetips og velg Aktivert.

Help-klistremerkene i Windows 8.1 er en enkel måte å lære operativsystemet på at en håndfull forbrukere klaget, var for komplisert for bruk da den ble utgitt først. Hvis du er en ny Windows 8.1-bruker, kan du finne 'Help Stickers' som den første veiledningen for å hjelpe deg med å komme i gang med Windows 8.1 i de første dagene. Klistremerkene kan peke på viktige ting å huske og gjøre.

Sjekk dette innlegget hvis Hjelp-vinduer fortsetter å åpne automatisk når du starter et program.

Link
Plus
Send
Send
Pin