Skip to main content

Slik stopper du Internett-tilgang på Google WiFi

Slik stopper du Internett-tilgang på Google WiFi

Geoffrey Carr

Enten du trenger barna til å få leksene sine ferdig, eller hvis det bare er middagstid, har Google WiFi en funksjon som lar deg "pause" Internett på enhetene sine. Slik setter du opp det.

Denne funksjonen pause ikke internettilgang for Google WiFi-nettverket, bare bestemte enheter du angir. Du kan til og med lage grupper av enheter og pause dem alle samtidig med en enkelt trykk, samt opprette automatiske gjenopptakstider.

Start med å åpne Google WiFi-appen på telefonen din og trykk på fanen med ikonet for innstillinger og tre andre kretser.

Trykk på "Familie Wi-Fi".

Trykk på "Setup" nederst på neste skjermbilde.

Herfra kan du enten trykke på "Neste" for å lage en gruppe enheter for å stoppe alt på en gang, eller trykke "Hopp" for å hoppe over gruppeproduseringsprosessen og pause enheter en for en.

Ved å trykke "Hopp" kommer du til en skjerm som viser alle enhetene på Google WiFi-nettverket ditt. Ved å trykke på ikonene for liten pause til høyre vil pause Internett-tilgang for den aktuelle enheten.

Hvis du vil opprette en gruppe enheter, klikker du på pluss-knappen nederst til høyre.

Gi gruppen et navn og trykk "Neste".

Velg enhetene du vil legge til i gruppen, og klikk på "Neste".

Etter det blir gruppen lagt til toppen av skjermen. Hvis du trykker på ikonet for liten pause, stopper alle enheter som er inkludert i denne gruppen. Du kan også trykke på gruppen selv for å vise mer info.

Fra dette skjermbildet kan du velge en sluttid for automatisk å gjenoppta Internett etter en viss tid.

Du kan velge mellom en håndfull standardtider, eller velg en tilpasset sluttid nederst.

Når det er satt, vil sluttidspunktet vises på gruppens informasjonsskjerm, men du kan når som helst trykke på pause-knappen for å overstyre den.

Dette er en flott funksjon i de fleste nettverks Wi-Fi-systemer, inkludert Eero, og det er veldig raskt og enkelt å sette opp. Gitt, du kan gjøre dette på mange tradisjonelle rutere, men det er vanligvis ikke så klart som Google WiFi og andre nettverkssystemer gjør det.

Link
Plus
Send
Send
Pin