Skip to main content

Slik spiller du Mario Kart med vennene dine på Nintendo-bryteren (online og i person)

Slik spiller du Mario Kart med vennene dine på Nintendo-bryteren (online og i person)

Geoffrey Carr

Den nye Mario Kart 8 Deluxe er ute for bryteren, og det er detRått. Det er flere måter å leke med vennene dine på (og deretter miste dem) enn noen gang før. Noen av disse alternativene er litt forvirrende, så vi skal bryte ned hvordan du kan leke med vennene dine, uansett hvor du er eller hvor mange svitsjer du har.

Flere personer kan spille på en konsoll med en delt skjerm. Opptil åtte personer kan spille på egenhånd Brytere med trådløst spill. Du kan også spille med opptil tolv venner over internett med online spill. Bryteren støtter også flere kontrollerkonfigurasjoner. La oss gå over hvordan du gjør hver av disse en etter én.

Merk: Bryterens kontroller fungerer litt annerledes enn de fleste konsoller. Hver bryter leveres med et par Joy-Con-kontroller som kan brukes som en enkelt stor kontroller for en person, eller som individuelle, mindre kontroller for to personer. Så, hvis du vil spille med fire personer, trenger du bare to par Joy-Con kontrollører. Du kan også bruke Pro-kontrollere, selv om de er åpenbart begrenset til en per spiller.

Spill Lokal Split-skjerm med opptil fire spillere på en bryter

Den enkleste (og billigste) måten å spille Mario Kart med vennene dine er lokal multiplayer. Denne modusen krever bare en Switch og en kopi av Mario Kart (pluss kontroller for alle). Det vil også være kjent for alle som har kastet blåskjell på sine venner og slektninger siden Super Nintendo.

For å bruke denne modusen, velg Multiplayer fra hovedmenyen. Her kan du velge hvor mange personer du vil spille med opp til fire spillere.

Deretter velger du spillmodus. Hvis du velger Grand Prix, må du velge vanskeligheter (50cc, 100cc, etc.) før du går videre til neste trinn.

Du får se en skjerm som den nedenfor som du kan tilordne kontrollører til spillere. Trykk og hold L og R (eller SL og SR) knappene på kontrolleren i konfigurasjonen du vil bruke. Øverst på skjermen ser du de tre forskjellige konfigurasjonsalternativene du kan bruke kontrollerne i.

Hvis du for eksempel vil bruke venstre og høyre del av en Joy-Con-kontroller separat, ville du vri kontrollerne sideveis og holde SL- og SR-knappene på hver kontroller. Skjermen din skal se slik ut.

Hvis du vil bruke begge Joy-Cons til å gjøre en fullstyrekontroll, trykk L og R på de to halvdelene av Joy-Con på denne skjermen. Din kontrollerkonfigurasjon skal se slik ut.

Du kan legge opp til fire spillere ved hjelp av en hvilken som helst kombinasjon av kontroller. For eksempel, hvis du har to Joy-Con-par, kan hver halvdel være en frittstående kontroller, slik at fire personer kan spille. I så fall vil skjermen se slik ut.

Under denne fasen kan du enkelt koble kontroller fra andre konsoller til Switch. For å koble en Joy-Con-kontroller med bryteren, hold den lille runde knappen langs den flate kanten på kontrolleren til den grønne lysraden begynner å blinke.

Joy-Con kontrollører vil også automatisk parre med hvilken som helst Switch de er fysisk koblet til. Så, hvis du vil dele kontroller mellom konsoller, er det like enkelt som å skyve dem på bryteren.

Når du har parret og konfigurert alle dine kontrollører, kan du velge tegnene dine, tilpasse kjøretøyene dine og velge sporet ditt for å starte racing som normalt.

Spill med opptil åtte venner ved hjelp av trådløs spilling

Split-skjerm multiplayer er kult, men det er et gammelt triks. Hvis du virkelig ønsker å få mest mulig ut av bryteren din, er trådløs spillemodus hvor den er. I denne modusen kan opptil åtte spillere bruke opptil åtte brytere til å spille et spill i samme rom, hver med sin egen (eller delte) skjerm. Opptil to spillere kan spille på en enkelt bryter om gangen i delt skjerm, noe som betyr at du bare trenger fire minst fire brytere for åtte personers racing. På samme måte kan du gjøre en fireveisløp med bare to brytere.

Trådløs spill er litt mer komplisert enn delt skjerm, men det er fortsatt ganske enkelt. For å komme i gang, velg Trådløs spill fra Mario Karts hovedskjerm. Velg antall spillere som skal spilles pådette Bytt konsoll. Så, hvis du skal spille en to-spiller rase, men hver person har sin egen Switch, ville du velge "1P" fra hovedmenyen.

Den første personen som starter Wireless Play, må opprette et rom for alle å spille inn. Dette gjør at Switches kan koble direkte til hverandre uten en internettforbindelse. Velg Opprett rom og trykk A.

Deretter ser hver bryter som velger trådløs avspilling i nærheten av den første bryteren en skjerm som den nedenfor. Rommet du nettopp har opprettet, skal være i listen over rom under lobbyen, sammen med en teller for antall spillere i det rommet. Velg rommet du vil bli med og trykk A.

Når alle har blitt med på rommet, kan du velge din karakter og tilpasse kjøretøyet ditt. I trådløs spillemodus får hver spiller å stemme på hvilket kart de vil løse på neste, og spillet vil tilfeldigvis velge neste spor fra hver spillers valg.

Spill med vennene dine hvor som helst i verden med online spill

Mens det er hyggelig å være i samme rom som vennene dine mens du spiller, slik at du kan høre deres rasende skrik, er det ikke nødvendig. Mario Kart lar deg også leke med vennene dine over internett. Opptil tolv personer kan spille i et enkelt løp ved hjelp av en online-kamp, ​​men bare to personer kan dele en enkelt Switch. For en full tolv person Grand Prix, trenger du minst seks brytere.

For å komme i gang velger du Online Play fra hovedmenyen. Som med Wireless Play, velg antall spillere som skal spille pådette Bytt, ikke nummeret som skal spilles samlet.

Velg Venner fra Online Play-menyen. Worldwide og Regional modus vil parre deg med Mario Kart-spillere fra andre steder i verden, selv om du ikke er venner. For denne veiledningen antar vi imidlertid at du bare vil forvirre folkene som vet hvor du bor.

På samme måte som i Wireless Play, trenger du å opprette et rom for deg og dine venner å slappe av. Du ser også en liste over personer du har lagt til som venner. Du kan velge dem fra menyen for å se om de allerede er i et rom. Hvis ikke, må du lage en. Velg Opprett rom og trykk A.

Når vennene dine logger deg på Online Play, ser de et sjakkert flagg ved siden av navnet ditt i vennelisten. For å bli med på rommet ditt, bør de velge ditt navn og trykke på A.

Din venn vil se ditt navn så vel som noen statistikk for spillene du har spilt mot hverandre. Med Bli med uthevet, bør de trykke A for å starte spillet.

For øyeblikket er Online Play gratis for alle, men Nintendo vil begynne å lades for det noen gang i høsten 2017. Mens Nintendo ikke har forpliktet seg til en pris for denne tjenesten, vil den bli mindre enn $ 30 per år. Nyt den frie turen mens den varer!

Link
Plus
Send
Send
Pin