Skip to main content

Slik tar du et skjermbilde av MacBooks berøringslinje

Slik tar du et skjermbilde av MacBooks berøringslinje

Geoffrey Carr

Du vet hvordan du tar skjermbilder på en Mac, men ikke hvordan du tar skjermbilder av den andre skjermen på den nye MacBook Pro: Berøringslinjen. Hva om du vil dele hvordan du har tilpasset berøringslinjen eller de dumme berøringsbarene du har funnet?

Det viser seg at tastaturgenveien for å ta et skjermbilde av berøringslinjen, er relatert til de andre hurtigtastene for å ta et skjermbilde: Kommando + Skift + 6. Trykk på disse tastene, og et skjermbilde av berøringslinjen vises på skrivebordet ditt (eller et annet sted hvis du har endret hvor Mac-en lagrer skjermbilder.)

Skjermbildet i seg selv kommer til å være uhåndterlig: Touch Bar-oppløsningen er 2170 med 60 piksler, noe som betyr at resultatene skal være ganske brede. Du må beskjære den ved hjelp av Preview, eller hvilken bilderedigerer du foretrekker.

Hvis du vil ha skjermbildet kopiert til utklippstavlen, kan du gjøre det med Control + Command + Shift + 6.

Nå kan du lime inn skjermbildet i bildebehandleren eller tekstbehandleren etter eget valg.

Disse hurtigtastene er litt klumpete, men du kan tilpasse tastaturgenveiene til macOS ved å gå til Systemvalg> Tastatur> Snarveier, og deretter klikke kategorien "Skjermbilder".

Herfra kan du angi hvilken tastaturgenvei du vil ha for å ta skjermbilder av Touch Bar.

Hvis ingen av disse metodene appellerer til deg, eller du ikke har en berøringslinje for å ta skjermbilder av, kan du prøve en programvareversjon av berøringslinjen på hvilken som helst Mac.

Med dette vinduet åpent kan du ta skjermbilder av Touch Bar ved hjelp av krysshårene som tilbys av Command + Shift + 4, akkurat som du ville med noe annet program. Det er et alternativ verdt å vurdere om du vil raskt skjermbilde en bestemt region av Touch Bar uten å måtte beskjære senere.

Link
Plus
Send
Send
Pin