Skip to main content

Hvis du klikker på Windows Store app-fliser, oppdateres startskjermbildet

Hvis du klikker på Windows Store app-fliser, oppdateres startskjermbildet

Geoffrey Carr

Hvis dine Windows 8.1 Store-apper ikke åpnes eller lukkes med en gang, klikker du, når du er logget på som en domener bruker, kan dette innlegget, hentet fra TechNet, hjelpe deg. Klikk på en Windows Store-app flis åpner ikke appen, men gjenoppretter startskjermbildet. Hvis du er en av de brukerne som er frustrert over dette problemet, spare noen få minutter og les dette.

Windows 8.1-butikkappene åpnes ikke eller lukkes med en gang

Dette problemet kan typisk skje hvis tillatelsene for gruppen Alle programpakker er endret, enten ved bruk for sluttbruk eller på grunn av en gruppepolicy som er brukt på et domenelinket system. For å fikse dette problemet kan du prøve å fikse tillatelsene på følgende måte:

Bruke Registerredigering

Åpne regedit og sørg for at "Alle applikasjonspakker" -gruppen har "READ" -tillatelser (merk av for det) for hver av følgende registerbaner:

  • HKEY_CLASSES_ROOT
  • HKEY_LOCAL_MACHINE Drivers
  • HKEY_LOCAL_MACHINE HARDWARE
  • HKEY_LOCAL_MACHINE SAM
  • HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE
  • HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM
  • HKEY_USERS

Bruke Filutforsker

Klikk på 'Windows Explorer' -ikonet på oppgavelinjen, velg C-stasjon> Programmer-mappe> Egenskaper. Under Programfilegenskaper-vinduet finner du forskjellige faner. Velg sikkerhetsfanen, klikk på klikk på Avansert.

Når du presenterer skjermbildet Advanced Security Settings for Program Files, må du kontrollere at tillatelser er tillatt som vist på skjermbildet nedenfor.

Hvis denne metoden ikke virker, eller du finner ut at du ikke har lov til å gjøre endringene i registret eller mappefunksjonene til programfiler, er det sannsynlig at problemet ditt skyldes en gruppepolicy som er brukt av domeneadministratoren som forhindrer Windows Store Apper fra lansering.

For å bekrefte dette, åpne en Administrator Command Prompt fra Start-knappen og skriv inn følgende tekst i Administrator Command Prompt, og vent til rapporten er ferdig generert.

gpresult /h c:gpresults.html

Nå åpner du rapportposisjonen c: gpresults.html, og se etter datamaskininnstillinger - Politikk Windows Innstillinger Sikkerhetsinnstillinger. Kontroller for både "Filsystem" oppføringen for Registry. Hvis du har innstillinger her, må du snakke med domeneadministratoren om hvilke gruppepolitiske objekter som blir brukt, og hvordan du kan få «Alle programpakker gruppere de riktige tillatelsene» via gruppepolitikkobjektet.

For en detaljert les, kan du besøke TechNet. Tilleggsinformasjon på KB2798317.

Bildekilde: TechNet artikkel.

Link
Plus
Send
Send
Pin