Skip to main content

Fem funksjoner vi vil ha hver flaggskip Android-telefon til å ha dette året

Fem funksjoner vi vil ha hver flaggskip Android-telefon til å ha dette året

Geoffrey Carr

Vi er fem måneder i 2017 nå, og vi har allerede sett mange Android-telefoner på scenen. Med syv (ish) måneder igjen i året, er vi imidlertid langt fra ferdig med å se hvilke produsenter som har jobbet med.

Jeg har mange tanker om hvor vi er og hvor vi skal gå med moderne smarttelefoner, men jeg vil holde fokuset enkelt og enkelt: La oss snakke om de fem toppfunksjonene jeg tror alle smartphone-smarttelefonene skulle ha i 2017 (og bortenfor).

La oss definere "flaggskip"

Før vi kommer inn i de gode tingene, vil jeg først snakke om hva det er å være flaggskip. Når folk flest tenker på dette, tenker de på telefoner i prisklassen $ 700 +. Jeg ser det litt annerledes - jeg tror at hver produsent, uavhengig av hvem den er, har flaggskip eller to. Det er flaggskipet for det selskapet. Så det spiller ingen rolle om det er en budsjettprodusent som Blu eller en gigant som Samsung. De har alle et flaggskiptelefon som de fokuserer mesteparten av deres utviklings- og markedsføringsarbeid på.

I utgangspunktet er dette toppen av hvert enkelt selskaps katalog. Så, for tiden, er det Galaxy S8 for Samsung, eller G6 for LG. Uavhengig av hvem som gjør telefonen, har hvert selskap et produkt som den anser som det beste den har å tilby. Kremet av avlingen. Det er flaggskipet.

De flaggskipfunksjoner vi ønsker å se

Som jeg sa, er det visse ting hver topplinjertelefon må ha på dette tidspunktet. Og hvis telefonen du tenker på å kjøpe ikke har disse funksjonene, ville jeg satse på at det er sannsynligvis ikke verdt å kjøpe. Men det er bare min mening.

Vannmotstand er en må ha

Vi er på et punkt nå der vannavstødte telefoner skal være produktive. I motsetning til gamle dager er det ikke behov for ekstra bulk eller portdeksler, men bare et enkelt belegg som gjør at telefonen blir helt nedsenket. Samsung har virkelig presset denne funksjonen inn i det vanlige med Galaxy S7 (og Galaxy S8 fulgte etter), men jeg har ennå ikke sett andre Android-telefoner på flaggskipet delta på det morsomme.

Men la oss være ekte her: hvorfor ville ikke vil du ha dette i din neste telefon? Du kan bruke den i regnet (eller dusjen!), Leve uten frykt for å slippe telefonen til en vannpute, eller til og med ikke bekymre deg for å svette over det hvis du er treningstypen. Jeg vet ikke om dere, men jeg er så mye i det.

Bluetooth 5.0, Fordi det er den beste Bluetooth-en

Historisk sett er Bluetooth ganske forferdelig. Det er skummelt, bare muliggjør en lydforbindelse om gangen, og generelt virker det bare ikke så bra. Men med Bluetooth 5.0 er ting ... forskjellige. Bedre, selv. Så mye bedre. Faktisk har den fire ganger rekkevidde, to ganger hastigheten og åtte ganger data-gjennomføringen av Bluetooth 4.0.

For å gjøre saker enda bedre, tillater det også flere lydtilkoblinger til samme enhet, slik at du kan koble to sett med hodetelefoner eller Bluetooth-høyttalere til samme telefon for delt lyd. Det er også smart nok til å tillate at ting som media lyd skilles fra en enkelt app, slik at du kan få lyd fra Spotify til Google Play Musikk mens du holder YouTube-lyd på telefonen.

Galaxy S8 er den første telefonen som skal sendes med Bluetooth 5.0, og den kan allerede gjøre alle disse tingene. Den har absolutt satt en ny standard for Bluetooth-ytelse. Jeg vil ha dette på alle telefoner fremover.

USB-C for fremtiden

Når USB-C først rammet scenen, var alt jeg kunne tenke på hvor mye av en smerte det var å bytte ut alle de dusinvis av microUSB-kabler jeg har ligget rundt. Men når jeg begynte å bruke det, var det fornuftig for meg: dette er verdt endringen.

USB-C har så mange fordeler i forhold til forgjengeren, det er gal. Det gir raskere kostnad og bedre data gjennomstrømning, og gir en rekke andre tilkoblingsmuligheter til styret. Og på toppen av alt det, er det langt mer slitesterkt enn den spinkle, noensinne ødeleggende microUSB noensinne var. Uten å gå i full detaljer om alt du kan gjøre med USB-C, bare vet at det er den beste formen for USB vi har sett, og det er noe du vil ha.

Et utmerket kamera

Jeg vet at det nok bør gå uten å si, men du vet hva? Jeg sier det likevel:dette er den virkelige smarttelefonkrigen. Det handler ikke om spesifikasjoner, det handler ikke om programvare eller oppdateringer. Det handler om kameraet. Alle vil at telefonen skal ha det beste kameraet mulig, så dette er arenaen der produsentene går for å kjempe for å vinne dollarene dine.

Akkurat nå, hvis du ser på Android-telefoner med flotte kameraer, velger du mellom Samsung Galaxy S8 og Google Pixel. Men HTC lager også bølger med sin nye U11, som tilsynelatende har det beste kameraet du kan kjøpe.

Uansett hvem som vinner kamerakrigen, er poenget det samme: produsenter vet at dette er det som vinner kunder, og hvis de ikke setter det absolutte beste kvalitetskameraet mulig i sine telefoner, er de rett og slett ikke verdt pengene dine.

64 GB (eller mer!) Lagring

Alle bildene tar opp plass, for ikke å snakke om musikk, videoer og andre ting.32 GB lagringsplass er rett og slett ikke nok. Min Google Pixel XL, som uten tvil har et av de beste kameraene der ute, har bare 32 GB lagringsplass, og det er hele tiden fullt. Jeg må frigjøre plass ved hjelp av Google Photos ofte, og jeg er glad for at denne funksjonen eksisterer. Men hvis jeg hadde det til å gjøre igjen, hadde jeg med med 128 GB-modellen. Ingen spørsmål om det.

Selvfølgelig er det også argumentet om utvidbar lagring, men Samsung er det eneste selskapet som fortsatt tilbyr SD-kortspor, så det begrenser virkelig dine valg. Ærlig talt vil jeg bare ha større mengder lokal lagring enn å håndtere et SD-kort, men det handler bare om deg og dine behov.


Som tiden går, vil disse funksjonene gå fra "må ha flaggskipfunksjoner" til normen. Vi begynner å se alle produsenter som gjør dette uten å være prodded, og nye sett med må ha funksjoner vil sakte dukke opp. Inntil den dagen kommer, er disse imidlertid de fem funksjonene hver telefon må ha i 2017 for å lykkes.

Link
Plus
Send
Send
Pin