Skip to main content

Helsefarevarsler iPhone, Nokia, HTC gjemmer seg i håndbøkene sine!

Helsefarevarsler iPhone, Nokia, HTC gjemmer seg i håndbøkene sine!

Geoffrey Carr

Selv om det ikke har blitt bevist endelige, er overdreven bruk av mobiltelefoner sies å være en mulig årsak til visse helsefare som spenner fra hodepine til hjernesvulst.

Alle mobiltelefonprodusenter, inkludert Nokia, iPhone og HTC, mens du insisterer på at du holder mobiltelefoner mot øret og hodet, er ufarlig, bære små varsler i håndbøkene.

Mobilgigantene har blitt anklaget for å holde advarslene om helserisikoen ved å bruke telefonene deres undercover-ved å holde dem begravet dypt inne i håndboken.

En advarsel om at Apples populære iPhone skal holdes minst 15 mm vekk fra kroppen, er begravet dypt inne i håndboken.

BlackBerry fine print sier at kundene skal bruke sine enheter uten hånd eller holde dem en tomme fra kroppen 'inkludert buk av gravide og underlivet til tenåringer'

Sikkerhetsrådene i håndbøkene er utformet for å begrense såkalt radiofrekvenseksponering. Dette sies å varme kroppsvev og noen - utilsiktet - forskning tyder på at det er knyttet til svulster i hjernen.

Mest RF-eksponering kommer fra antennen, og den kan øke når en telefon holdes i lomme fordi telefoner øker strømforsyningen når et nettverkssignal svekkes.

Menn som bærer håndsett på beltet eller i lommene med tastaturet vendt utad, vil lide høyere eksponering fordi antennen, som alltid er på baksiden, ligger nær kroppen.

Noen jenter bærer dem i brystposer som ligger like under brystene sine. Bryst, øyne og testikler absorberer ekstern RF-energi mest. Blodrike organer, som lever, nyrer og hjerte, er blant de beste energiabsorbentene

Når en telefon må slå opp, sender den høy SAR-strøm inn i kofferten og mot nyrene og leveren. Det kan være testiklene hvis i en bukselomme. (Au!)

Hyggelig lest på MSN. Ønsker mer? Besøk Wikipedia.

5 viktige helseproblemer, hver datamaskin bruker burde være oppmerksom på, vil også interessere deg!

Relaterte innlegg:

  • Nokia Lumia 800 Windows Phone - Spesifikasjoner, Pris, Tilgjengelighet
  • Nokia Lumia 900 spesifikasjoner, gjennomgang, funksjoner, pris, utgivelsesdato
  • Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 - En sammenligning
  • Nokia lanserer Lumia 610 Windows Phone med prislapp på Rs. 12999 i India
  • Nokia lanserer Lumia 920-smarttelefonen - Tekniske spesifikasjoner, visninger

Link
Plus
Send
Send
Pin