Skip to main content

Hijack Hunter: Skann Windows-PCen din for vellykkede elementer

Hijack Hunter: Skann Windows-PCen din for vellykkede elementer

Geoffrey Carr

Hijack Hunter er en omfattende applikasjon som skanner ditt Windows-datasystem grundig og oppdager systemets mistenkelige oppførsel og viser en detaljert rapport. Den rapporterer løpende prosesser, og inneholder en liste over oppstartsprogrammer, kjernemodusinformasjon, drivere, BHO, registernøkler, lastede moduler og mye mer.

Hijack Hunter er et bærbart program og lanserer det er like enkelt som å bruke det. Du kan bruke programmet uten å installere det på datasystemet. Bare start programmet og det begynner automatisk å skanne systemet. Vanligvis tar programmet ca. 10-15 minutter for å skanne alle filene dine i systemet. Hovedoversikten over programmet lar deg velge handlingen.

Når skanningen er fullført, lagrer programmet rapporten i en ren tekstlig innholdsfil og viser listen over moduler, kjører prosesser og så videre. Den viser også oppstart, vertsfil, oppstartsfil og BHO-informasjon i rapporten, slik at du kan administrere disse direkte fra innsiden. For eksempel, hvis det viser noe oppstartsprogram i skanningsloggen, kan du ta handlingen direkte og fjerne den. Du kan videre lagre rapporten på loggmappen eller lagre den på skrivebordet.

Andre uthevede innstillinger for Hijack Hunter inkluderer gjenopprettelse av kjernesystemfunksjoner i datasystemet, for eksempel Registerredigering, Windows-brannmur, Sikker modus, Oppgavebehandling, standard IE-nettadresser, etc. Restorer-delen tilbyr reparasjoner for kapre Windows-innstillinger og gjør ting som fungerer igjen.

Filene som er oppført i skanningloggrapporten, er kanskje ikke skadelig programvare, så ikke begynn å fjerne dem. Det anbefales å sjekke disse filene i søkemotoren, undersøk litt og deretter bestemme om det er en reell trussel eller ikke. Slett filfunksjonen lar deg slette det oppdagede viruset i systemet ditt, men det er ikke tilrådelig å slette en fil uten riktig undersøkelse.

For å oppsummere, er Hijack Hunter et fint verktøy for å skanne Windows-systemet. Selv om det ikke kan være så enkelt for ikke-techie-folk, men igjen, kan de alltid ta hjelp av søkemotorer for å forstå filene som er oppført i loggfilen.

Hijack Hunter gratis nedlasting

Gå og ta den her. Anbefales kun for avanserte, erfarne Windows-brukere.

Link
Plus
Send
Send
Pin