Skip to main content

Deaktiver aktivt innhold i Internet Explorer på Windows

Deaktiver aktivt innhold i Internet Explorer på Windows

Geoffrey Carr

Aktivt innhold på en nettside inneholder ActiveX-kontroller, ActiveX-skript og JavaScript-programmer. Hvis du vil deaktivere Aktivt innhold i Internet Explorer på Windows PC, vil dette innlegget vise deg hvordan du gjør det.

Aktiver, Deaktiver Aktivt Innhold i Internet Explorer

ActiveX kan sees på som en samling av små programmer, som gir det meste av det interaktive innholdet du ser på nettsteder i dag. Men som med de fleste gode ting, har dette potensial for misbruk. Dette er en grunn til at noen kanskje foretrekker å deaktivere dette innholdet.

Det kan hende at ganger, det kan hende du ikke kan laste inn en webside ved hjelp av Internet Explorer. En mulig grunn kan være det aktive innholdet det inneholder. Dette er en annen grunn til at noen kanskje vil deaktivere aktivt innhold i Internet Explorer og se om det hjelper.

Hvis du vil deaktivere aktivt innhold i Internet Explorer 11 i Windows 8, åpner du Internett-alternativer. Under Sikkerhetsfanen, velg Internett-sonen og klikk på Tilpasset nivå.

I vinduene som åpnes, deaktivere Aktiv skripting. Dette vil deaktivere Microsoft JScript-skripting samt Microsoft Visual Basic Scripting Edition.

Rull ned og du vil se Skripting av Java-applets. Deaktiver det også.

Tillat, Tillat aktivt innhold

I Internett-alternativer, under Avansert fan, under Sikkerhetsinnstillinger, fjerner du merket for Tillat at aktivt innhold kjøres i filer på denne datamaskinen. Klikk på Bruk og avslutt.

Men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette, er det ganske sannsynlig at du ofte ser på Internet Explorer-skjermen følgende varsel nederst.

To help protect your security, Internet Explorer has restricted this file from showing active content. Allow blocked content.

Klikk på Bruk / OK og start Microsoft Internet Explorer på nytt. Gå hit for å finne ut hvordan du kan deaktivere blandet innhold i Firefox.

Kun sikkert innhold vises

Sjekk dette innlegget hvis du får se dette Kun sikkert innhold vises melding ofte. Slå av Vis blandet innhold vil hjelpe.

Link
Plus
Send
Send
Pin