Skip to main content

Slik stopper du Facebook-videoer fra automatisk klare lyd

Slik stopper du Facebook-videoer fra automatisk klare lyd

Geoffrey Carr

I enda et bud for å få oppmerksomheten din mens du surfer på Facebook på mobilenheten, har Facebook nå videoer for å automatisk spille av lyden i nyhetsfeeden. Slik slår du den irriterende nye "funksjonen" av.

I fjor rullet Facebook ut en lignende funksjon som automatisk spiller videoer uten at du klikker på dem. Heldigvis kan du deaktivere det, men nå er de tilbake med en annen oppdatering som automatisk spiller videoer med volumet på.

For å slå av den nye funksjonen for kontinuerlig volum, brann du opp mobilappen til Facebook og klikk på menyikonet nederst til høyre. Selv om vi bruker iOS for denne opplæringen, er menyalternativene omtrent det samme på både iOS og Android-på Android. Det er bare færre menyer mellom deg og innstillingen du må bytte.

I hovedmenyen ruller du ned til du ser "Innstillinger" og velger den. (Android-brukere bør trykke på "App Settings" der de finner innstillingene "Videos in News Feed", det vil ta iOS-brukere noen få klikk for å komme til.)

Velg "Kontoinnstillinger". (Selvfølgelig vil det være under Kontoinnstillinger i stedet for Nyhetsfeed-innstillinger. Hvorfor ville preferansen du har for videoer i nyhetsfeeden din være under Nyhetsfeed-innstillinger, tross alt?)

Velg "Videoer og bilder".

Gå inn i menyen Video og Bilder, veksle toppinngangen, "Videoer i nyhetsmat start med lyd" av.

Nå vil ikke videoer i nyhetsfeeden begynne med lyden, og hvis du vil høre lyden, må du enten dobbeltklikke på videoen for å zoome inn i videoen (som å tappe på et bilde for nærmere titt) eller du må trykke på høyttalerikonet nederst til høyre

Fra nå av er det ikke flere slitende annonser med lydblåsing på deg (med mindre du slår på lyden og nyter annonsenes opplevelse er din ting).

Link
Plus
Send
Send
Pin