Skip to main content

Hva er det nye arkivfunksjonen i Google Photos?

Hva er det nye arkivfunksjonen i Google Photos?

Geoffrey Carr

Hvis du er en Google Photos-bruker, har du kanskje sett en ny funksjon kalt "Arkiv", vises i appens sidebjelke. Hvis ikke, ikke stress - det er bare nå å rulle ut og ikke alle har det ennå. Siden det er nytt, her er en rask titt på hva det er, hvorfor du vil ha det, og hvordan du bruker det.

Kort sagt, dette er en måte å holde bildene dine mer organiserte - det er egentlig ikke det annerledes enn å arkivere e-postmeldinger i Gmail. Du kan arkivere bilder du ikke vil ha i hovedstrømmen, men likevel beholde dem lagret på nettet. De vil fremdeles vises i søk, så vel som i noen album du kan ha dem inn. Det er rett og slett en måte å holde ting rent og urolig i Google Foto.

Å bruke det er like enkelt. Dette bør fungere på samme måte både på Android og iOS.

Fortsett og brann opp Bilder. For å sikre at du har funksjonen, trekk åpne menyen til venstre og se etter "Arkiv." Du kan trykke på den hvis du vil, men det vil ikke være noe der siden du sannsynligvis ikke har arkivert noe enda.

For å begynne å arkivere bilder du vil holde ut av strømmen din, fortsett og trykk lenge, og velg deretter noen andre du vil legge til. Trykk på de tre punktene i øverste høyre hjørne, og velg deretter "Arkiv".

På samme måte forsvinner de fra hovedfotovisningen og flyttes til arkivarkivet. Super enkel.

Når du har arkivert de første bildene, bør det også vises et nytt alternativ under fanen Assistant som gjør at du kan "Tøm røret". Dette kan ikke vises umiddelbart, men du bør motta et varsel når det er klart.

I utgangspunktet er dette en slags "smart" arkivfunksjon som velger ting du kanskje ikke vil beholde i hovedvisningen, skjermbilder, kvitteringer, etc. Trykk på "Review Suggestions" for å se nærmere på.

Alt er forhåndsvalgt og klar til å bli arkivert så snart du åpner denne visningen, men vær så snill å bla gjennom og sørg for at du er kult med alle disse tingene skjult. Etter at du har gjennomgått alt, bare gi "Arkiv" -knappen øverst til høyre et trykk.

Poof! Akkurat som det, er en haug med rotete borte.

Hvis du noen gang arkiverer et bilde og innser at du vil ha det tilbake i hovedinngangen, fortsett og hopp inn på Arkiv-skjermen, trykk lenge på bildet, trykk på de tre punktene øverst til høyre og velg "Unarchive." Det er nesten som det er fornuftig.

Link
Plus
Send
Send
Pin