Skip to main content

WordPress introduserer SMS Texting for Blogging Feature

WordPress introduserer SMS Texting for Blogging Feature

Geoffrey Carr

WordPress lanserte i dag en ny WordPress.com Tekstmeldingsfunksjon. Gjennom sin skinnende nye 77377 (PRESS) shortcode, kan du nå administrere bloggen din ved hjelp av SMS-meldinger. Noen ganger har du kanskje ikke tilgang til datamaskinen din, men det kan hende du virkelig trenger å håndtere noe viktig på bloggen din. Det er her denne nye funksjonen vil kunne hjelpe deg!

"Med WordPress.com-tekstmeldinger kommer bloggen din med deg uansett hvor du er. Ved å aktivere telefonnummeret ditt med SMS-tjenesten kan du motta varsler via SMS-tekst når det skjer ulike endringer på bloggen din. Ved kjøp av SMS-oppgraderingen kan du legge til en to-trins innlogging, motta og moderate kommentarer, lage innlegg og mer via tekst! " For å registrere deg for tjenesten, besøk linken "Tekstmeldinger" på fanen Innstillinger mens du er på oversikten i bloggen din. Skriv inn ditt 10-sifrede telefonnummer og klikk 'Send aktiveringskode'. En kode vil bli sendt til telefonen fra 77377-kortnummeret du vil legge inn i oversikten din for bekreftelse.

Når aktiveringen er vellykket, vil innstillingssiden laste inn varselalternativene for bloggen din. Du kan gratis motta varsler når temaet endres, når en bruker er lagt til eller fjernet, og når personverninnstillingene endres på bloggen din

Mange gode tilleggsfunksjoner er tilgjengelig med oppgradering av tekstmeldinger. Få beskjed om nye kommentarer og moderat dem på stedet med et enkelt tekstsvar. Trenger du å legge inn noe kort og søt med en gang? Brann av en tekst, og den er på bloggen din umiddelbart. Legg til et annet sikkerhetslag i bloggen din ved å kreve at en kode skal bli tekstbeskyttet til deg før du kan logge på. For å kjøpe oppgraderingen, besøk koblingen "Oppgraderinger" fra oversikten.

Funksjonen er for tiden tilgjengelig bare i USA.

Gå over til WordPress for flere detaljer og her for noen blogging tips.

Link
Plus
Send
Send
Pin