Skip to main content

Prøv nye Safari-funksjoner tidlig med Safari Technology Preview

Prøv nye Safari-funksjoner tidlig med Safari Technology Preview

Geoffrey Carr

Noen av de kuleste nye funksjonene i den kommende MacOS 10.13 High Sierra er i Safari, og du kan prøve dem ut nå uten å oppgradere hele operativsystemet.

Under WWDC 2017 sprang Apple om raskere Safari-ytelse, viste seg en ny blokkfunksjon for alle autoplaying-videoer, og snakket om å blokkere annonser fra å spore bevegelsene dine. Du kan prøve disse funksjonene med Safari Technology Preview. Denne gratis nedlasting er først og fremst beregnet for webutviklere, som kan bruke verktøyet til å bekrefte at deres nettsteder vil fungere på kommende versjoner av Safari for macOS og iOS. Men det er også en rask måte å prøve nye funksjoner, inkludert de som kommer i MacOS High Sierra.

For å komme i gang, gå til Safari-forhåndsvisningssiden på Apples nettsted, og last ned versjonen for ditt nåværende operativsystem.

Monter DMG-filen, og du finner en PKG-fil.

Dobbeltklikk på PKG for å kjøre installasjonsprosessen, følge instruksjonene for å installere programvaren.

Når installasjonsprogrammet er ferdig, finner du Safari Technology Preview i mappen Programmer. Ikonet ser ut som Safari, men er lilla i stedet for blått, noe som gjør det enkelt å fortelle de to programmene hver for seg.

Og de er egentlig to forskjellige programmer. Ingen av Safari-innstillingene dine overfører over-ingen bokmerker, ingen historie, ingenting. Det er for alle formål og formål en egen nettleser.

Du burde virkelig ikke bruke Safari Technology Preview som din primære nettleser: Apple jobber fortsatt med bugs. Men hvis du bare vil se de nye funksjonene i rørledningen, kan du.

For eksempel: Det er et nytt "Innstillinger for dette nettstedet" -elementet i menylinjen, funnet hvis du klikker på "Safari Technology Preview." Dette lar deg bruke Reader Mode som standard på et hvilket som helst nettsted, noe som er en helt ny funksjon som Apple aldri diskuterte.

Jeg prøvde dette ut, og det er kjempebra. Du kan også aktivere innholdsblokkere på stedet, angi en egendefinert zoom for et nettsted, og forhindre videoer fra automatisk avspilling. Du kan gjennomgå alle innstillingene dine takket være den nye delen "Websites" i Safaris preferanservindu.

Jeg er ganske spent på disse funksjonene. Hvis du vil prøve dem ut, uten å oppgradere hele operativsystemet, foreslår jeg at du gir Safari Technology Preview et snurr. Jeg tror alle skal grøft Google Chrome for Safari, og disse nye funksjonene legger bare til den konklusjonen.

Link
Plus
Send
Send
Pin