Skip to main content

Slik tar du opp Netgear Arlo Pro Video til en USB-stasjon

Slik tar du opp Netgear Arlo Pro Video til en USB-stasjon

Geoffrey Carr

Netgears Arlo Pro-kamerasystem lagrer all opptatt video til skyen, men hvis du vil ha lokale kopier av de samme opptakene, kan du koble en ekstern USB-stasjon til Arlo Pro-systemet.

Husk at denne nye metoden for innspilling av videoer ikke vil stoppe videoene fra å lagre til skyen. I stedet er det bare en backup-metode å koble til en ekstern stasjon for lokal lagring, da videoene vil lagre i begge formater. Men hvis Internett-tilkoblingen din går, vil videoene fortsette å lagre til ditt lokale lagringssted, siden skyen vil være utilgjengelig på det tidspunktet. Så det er definitivt noe du bør sette opp på Arlo Pro-systemet.

For å komme i gang, trenger du først en USB-lagringsenhet, som en flash-stasjon eller en ekstern harddisk. Siden Arlo Pro-systemet er avhengig av FAT32-formateringssystemet, er den maksimale lagringsstørrelsen 2TB. Så hvis du har en 4TB ekstern stasjon, vil den bare bruke 2TB av plassen.

Når du er klar, koble USB-lagringsenheten til en av USB-porter på baksiden av Arlo Pro-basestasjonen. Det er to USB-porter, og det spiller ingen rolle hvilken du bruker.

Deretter åpner du Arlo-appen på smarttelefonen, og du kan se et lite, rødt ikon vises. Dette betyr at USB-lagringsenheten trenger formatert før den kan brukes. Trykk på den for å gjøre det.

Trykk på "Format" for å bekrefte.

Når den er formatert, begynner enheten automatisk å akseptere opptak, og det er ingenting du må gjøre lenger for å sette det opp. Det er imidlertid noen innstillinger som du kan rote med hvis du vil. For å få tilgang til dem, trykk på "Innstillinger" -fanen nederst til høyre på skjermen.

Velg "Mine enheter" øverst.

Velg din Arlo Pro-basestasjon.

Trykk på "Lokal lagring".

Ved å bytte "USB Device Recording" aktiveres eller deaktiveres Arlo Pro-systemet fra å lagre innspilt video til USB-lagerenheten. "Automatisk overskrift" dikterer om nye videoopptak vil overskrive gamle når lagringsenheten blir full.

På samme skjermbilde kan du få tilgang til USB-lagringsenheten og skifte ut den på en sikker måte hvis du vil fjerne den. Bare trykk på pilen til høyre for USB-stasjonen.

På neste skjermbilde trykker du på "Sikker utmat USB-enhet".

Link
Plus
Send
Send
Pin