Skip to main content

Seks måter Amazon Echo gjør det perfekte kjøkkenkammerat

Seks måter Amazon Echo gjør det perfekte kjøkkenkammerat

Geoffrey Carr

En av de beste stedene å ha et Amazon Echo i huset ditt er på kjøkkenet, siden mange bruker en god del tid på dette området og spiser frokost, lagrer middag, retter, og mer. Her er noen gode måter å få mest mulig ut av Amazon Echo mens du er på kjøkkenet.

Målkonverteringer

Ved tilberedning eller baking er det alltid hyggelig å vite hva konverteringene er for ulike målinger, som hvor mange teskjeer er i spiseskje eller hvor mange kopper er i gallon. Det er grunnleggende konverteringer som er felles kunnskap for mange mennesker, men hvis du ikke bruker mye tid på kjøkkenet, kan du spørre Alexa for hjelp.

For eksempel kan du si "Alexa, hvor mange spiseskjeer er i en kopp?" Eller "Alexa, hvor mange pints er i en gallon?". Alexa kan konvertere ganske mye til noe, og gi deg de enhetene du trenger uten å måtte Google det på telefonen.

Still inn en timer

Dette er en av de mest grunnleggende funksjonene i Amazon Echo, men det er også en av de mest nyttige funksjonene på kjøkkenet. Ikke mer fiddling med timeren på ovnen.

Bare si "Alexa, sett en timer i 20 minutter", og det vil begynne å telle ned. Når timeren når null, blar det ut en merkbar, men rolig alarmlyd som ikke får deg til å hoppe som en høy lydsignal.

Legg til ting i dagligvarelisten din

Alt for ofte begynner du å lage noe og innse at du er ute av egg, melk, brød, uansett. Det er ingenting du egentlig kan gjøre med det med mindre du bestemmer deg for å gjøre en rask løp til butikken akkurat da og der, men med Amazon Echo, kan du i det minste gjøre det enkelt å legge disse elementene til din matliste.

Bare si "Alexa, legg til [vare] til min handliste". Derfra, når du går til butikken, kan du åpne Alexa-appen på telefonen din og se din handleliste i appen, krysse av elementer som du tar dem av i hyllene. Du kan også sende din handleliste til e-posten din, eller en annen gjøremål som Wunderlist med IFTTT.

Spille musikk

Hvis du ikke liker matlaging, men skjønner at det er et nødvendig onde, er det en fin måte å passere tiden på og legge deg i bedre humør, å høre på favorittmusikken din mens du tinker rundt på kjøkkenet, og du kan gjøre det enkelt med Amazon Echo.

Du kan si noe som "Alexa, spille litt 90-talls musikk." Du kan også nevne en bestemt artist å spille, eller velg en stasjon på Pandora. Du kan til og med koble din Spotify-konto til ekkoet og spille av en av spillelistene dine på tredjeparts musikktjenesten ved å si "Alexa, spill av spillelistenavn" på Spotify. "

Lær hvordan du lager blandede drinker

Hvis du føler deg kreativ og ønsker å sette sammen noen eksotiske alkoholholdige blandede drinker, kan du gjøre det med Alexa som veileder deg gjennom prosessen.

Bartenderen er en kul tredjeparts Alexa Ferdighet som du kan installere, og den inneholder over 12 000 drikkeoppskrifter å velge mellom. Bare si noe som "Alexa, spør The Bartender hvordan lager jeg en Tom Collins." Alexa vil da fortelle deg hvilke ingredienser du trenger og hvordan du skal drikke.

Lær hvordan du lager visse retter

En annen nyttig tredjeparts Alexa Ferdighet kalles Recipe Buddy, og det var en av de eneste tredjeparts ferdighetene som jeg kunne finne som var i stand til å gjøre hva den gjør. I utgangspunktet kan du si noe som "Alexa, spør Recipe Buddy hvordan lager jeg kylling picatta."

Alexa vil fortelle deg hvilke ingredienser du trenger og ta deg gjennom trinnene. Men et problem jeg har kommet over er at mens det pause litt i mellom trinnene, må du starte helt om du tar for lenge, noe som kan være litt vondt. Men hvis du ville, kan du bare bare skrive ned notater mens du hører og deretter gå av det.

Bilder fra Artazum LLC / Bigstock, Amazon, Devenorr / Bigstock

Link
Plus
Send
Send
Pin