Skip to main content

PCtransfer: Bærbar dataoverføring freeware for Windows XP | 7 | 8

PCtransfer: Bærbar dataoverføring freeware for Windows XP | 7 | 8

Geoffrey Carr

Du kan alle være klar over det Microsoft slutter støtten til deres mest vellykkede Windows operativsystem, dvs. Windows XP8. april 2014. Dette har tvunget mange brukere til å flytte seg til senere utgaver av Windows. For å gjøre det enkelt, har Microsoft allerede utgitt PCmover Express for Windows XP Free for å hjelpe migrere brukerdata. I stedet for å kopiere dataene til flyttbar disk, og deretter legge inn det samme på nyinstallert operativsystem, tar det mye tid. Du kan bruke dette verktøyet, eller den nylig utgitte IObit PC Transfer, som lar deg gjøre mer.

PCtransfer, et bærbart gratis verktøy for å overføre data mellom ulike operativsystemer. I utgangspunktet kan du lagre data på en annen plassering. Siden det er en bærbar app, kan du bruke det når du logger på forskjellige operativsystemer på samme datamaskin (flere oppstartssystemer) Restaurere alternativ for å gjenopprette sikkerhetskopierte data til nyere OS. La oss se detaljert hvordan dette virker.

Bærbar dataoverføring freeware

Vi testet dette verktøyet senest Windows 8.1; 64-bit iterasjon av Windows og det virket som en sjarm. Du trenger bare å laste ned programmet og klikke på den kjørbare filen som lastes ned, etter å ha akseptert UAC Tillatelser, du kommer inn i følgende vindu:

Som du kan se i vinduet ovenfor, har du muligheten til å sikkerhetskopiere chatt og e-post sammen med brukermappedataene dine og Office-dokumenter. Sikkerhetskopien kan gjøres til en annen stasjon, eller du kan bruke en USB eller DVD også. Når du har avsluttet hva du må sikkerhetskopiere og hva ikke, bare klikk backup og vent til du har fått det Sikkerhetskopiering lyktes budskap.

For å sjekke backupinnholdet, kan du manuelt gå til stedet du har angitt for det samme. Du finner en mappe som heter PCtransfer på sikkerhetskopieringsstedet der dataene dine er lagret i en unik mappe. Her gjorde verktøyet et smart trekk, du finner det PCtranser søknad også inne i mappen, så du kan bare kjøre den derfra også.

La oss nå se hvordan du gjenoppretter. Logg inn på operativsystemet, der du vil gjenopprette dataene. Åpne programmet fra mappen der du lagde sikkerhetskopien; klikk Restaurere og du ser etter vinduet. Klikk Restaurere.

Bekreft på nytt for å gjenopprette i spørringen, så vises og sikkerhetskopieringsveiviseren begynner å gjenopprette dataene dine:

Når alt er ferdig, vil du bli varslet:

Så i nøtteskallet viste verktøyet seg å være veldig enkelt og lett å bruke så langt som gjennomsnittet Windows brukerne er bekymret. Vi alle elsker å sikkerhetskopiere våre data og verktøyene som PCtransfer gjør prosessen mye forenklet.

PCtransfer gratis nedlasting

Du kan få PCoverføring fra her. Gi oss beskjed om det virket for deg.

Link
Plus
Send
Send
Pin