Skip to main content

HTC Windows Phone 7-porteføljen annonsert

HTC Windows Phone 7-porteføljen annonsert

Geoffrey Carr

HTC Corporation, en global designer av smarttelefoner og langvarig Microsoft-partner, presenterte i dag fem nye Windows Phone 7-smarttelefoner: HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro og HTC HD7.

HTC har brakt sin innovative design og kreativitet til sin nye Windows Phone 7 smarttelefon portefølje ved å omfavne særegne materialer og unike designelementer samtidig som det gir et spennende sett av banebrytende funksjoner og teknologier. Med den nye HTC Hub, tilbyr HTC en eksklusiv serie applikasjoner og verktøy som inkluderer et nytt vær- og lagerprogram og en ny bildeforbedrer som gjør det mulig for en person å bruke spesialeffekter før de deler bilder med venner.

HTC 7 Surround: Enten det er spill, filmer eller musikk, er HTC 7 Surround den ultimate multimedieenheten. Med en unik skyvehøyttaler og integrert kickstand med integrert Dolby Mobile ™ og SRS WOW HD ™, leverer HTC 7 Surround lyd og virtuell surroundlyd som gir folk mulighet til å dele favorittmusikken og -videoene med sine venner i stil. Ikke lenger er de tvunget til å bruke hodetelefoner for en flott surround-lydopplevelse, fordi HTC 7 Surround-høyttaler gjør lytteopplevelsen naturlig og behagelig.

HTC 7 Mozart: Utformet fra en enkelt anodisert aluminium, HTC 7 Mozart føles stor i hånden og tar HTCs unibody design estetisk til neste nivå. Den slanke, solide og smarte HTC 7 Mozart høres så godt ut som det ser ut og integrerer Dolby Mobile ™ og SRS WOW HD ™ for høy ytelse, virtuell surroundlyd. Med Microsoft Zune-integrasjon kan folk synkronisere HTC 7 Mozart med PCen, slik at de kan ta med musikk og videobibliotek med dem uansett hvor de går.

HTC 7 Trophy: HTC 7 Trophy utnytter strømmen til Xbox LIVE. Spillere vil nyte hastigheten og responsen til rask action-spill som støttes av telefonens høyytende 1 GHz Snapdragon-prosessor, og styres gjennom den livlige WVGA 3.8-tommers berøringsskjerm. Høyfrekvens, virtuell surroundlyd - gjennom SRS WOW HD ™ - gir en rik lydopplevelse om brukeren spiller et spill, ser på en video eller lytter til favorittmusikken.

HTC 7 Pro: Utviklingen av HTC 7 Pro ble inspirert av kraftbrukere som ønsker å kombinere den ultimate forretningsmessige effektiviteten, med muligheten til å utnytte sin fritid fullt ut. De slanke håndsettene åpner og kantler for å vise et fullt QWERTY-tastatur for rask og komfortabel skriving, mens produktivitetsfunksjoner som evnen til å sortere, skanne og administrere Outlook-e-post, åpne og redigere de nyeste Office-dokumentene på telefonen og holde styr på Markeder med HTCs aksjeprogram, tilbyr nye måter å maksimere virkedagen på.

HTC HD7: HTC HD7-eiere kan nyte sine favorittvideoer og filmer i kinematisk stil takket være den store 4,3-tommers høyoppløsningsskjermen, mens sparkstativet gir dem mulighet til å lene seg tilbake og nyte handlingsfriheten. For de som nekter å gå på kompromiss med deres mobile spillopplevelse, oppdager HTC HD7 kraften til Xbox LIVE, noe som bringer gameplay til liv på en måte som tar konsollspill utenfor hjemmet.

De fem nye HTC-smarttelefonene vil være tilgjengelige via mobiloperatører og forhandlere over store europeiske, Asia-Stillehavs- og Nord-amerikanske markeder fra slutten av oktober, sier denne pressemeldingen.

Link
Plus
Send
Send
Pin