Skip to main content

Slik endrer du arm og nedkoblingsforsinkelse for Abode Home Security System

Slik endrer du arm og nedkoblingsforsinkelse for Abode Home Security System

Geoffrey Carr

Når du arm og avvæpner ditt Abode-hjemmesikkerhetssystem, forsinker den det som standard i 60 sekunder, formentlig å gi deg nok tid til å forlate huset før hele systemet er bevæpnet. Slik endrer du forsinkelsestiden, eller deaktiverer den helt.

For å gjøre dette må du besøke Abodes webgrensesnitt, da appen ikke støtter å gjøre disse endringene. Når du kommer til webgrensesnittet, logg deg inn ved hjelp av Abode-kontoens legitimasjon.

Når du er logget inn, klikker du på "Konto" i venstre sidefelt.

Velg "Systeminnstillinger".

Det er en seksjon som heter "Tidsinnstillinger". Det er her du kan endre forsinkelsen.

Det er fire innstillinger du kan tilpasse:

  • Opptak forsinkelse for bort: Når systemet er bevæpnet og du kommer inn i huset ditt, er dette hvor mye tid du må avvæpne systemet før alarmen går av.
  • Avslutt forsinkelse for bort: Dette er hvor mye tid du må forlate huset etter at du arm systemet ditt før det faktisk armer.
  • Opptaksforsinkelse for hjemmet: Ligner på "Entry Delay for Away", men for når du er hjemme.
  • Avslutt forsinkelse for hjemmet: Ligner på "Exit Delay for Away", men for når du er hjemme.

For hver innstilling kan du enten deaktivere forsinkelsen helt eller velge en forsinkelsestid mellom 10 sekunder og fire minutter.

Personlig er 30 sekunder en god forsinkelsestid for de to første innstillingene, og helt deaktivere bunnen to vil være ideell. Men lek med dem for å komme opp med forsinkelser som fungerer bra for deg.

Under denne delen er "Gateway Sound Settings" -delen, som inkluderer tilpasninger for volum og alarmvarighet. Når en forsinkelse går live, piper hovednavet, så det er her du kan tilpasse det.

Igjen, lek med disse for å finne den ideelle voluminnstillingen. Dessverre kan du imidlertid bare velge mellom Off, Low og High. Så det er ikke mange alternativer å velge mellom.

Link
Plus
Send
Send
Pin