Skip to main content

Slik bruker du noen annenes musikkabonnement på et delt Google-hjem

Slik bruker du noen annenes musikkabonnement på et delt Google-hjem

Geoffrey Carr

Google Home lar deg lytte til musikk fra Spotify, Pandora, Play Music, og til og med YouTube Red. Du kan også dele Google Home med andre medlemmer av din husstand. Hvis du ikke har et musikkabonnement, men noen andre i huset ditt, kan du angi Google Hjem for å bruke sin konto for dine musikkbehov. Dette er hvordan.

Vi har allerede dekket hvordan du velger hvilken musikkjeneste som skal brukes på Google Hjem. Nå som Google Home gjenkjenner flere brukere, kan du dele musikktjenester med andre medlemmer av familien din. Noen tjenester som Spotify krever et premium abonnement for å streame til Google Home. Hvis du er den primære kontoinnehaveren på Google Home-enheten din, men noen andre i familien din har et Spotify Premium-abonnement, må du endre en innstilling, slik at Google vet å bruke sin konto for streaming musikk.

Vi antar at du allerede har lagt til en annen bruker i Google Startsiden før du begynner. Hvis du ikke har det, sjekk ut vår guide her. Når du har lagt til dem, åpner du Google Hjem-appen og trykker på menyknappen øverst til venstre. Rull ned og velg "Flere innstillinger."

 

Rull ned i listen og trykk på Musikk.

Her ser du en liste over musikkleverandører. Velg "Ingen standardleverandør." Nå, når du spør Google Home for å spille av musikk, vil det bruke alt musikkabonnement som andre brukere på enheten har valgt.

Gjenta denne samme prosessen for den andre brukeren på enheten din. Denne gangen, må du velge musikkkontoen de vil dele. Nå, når du spør Google om å spille musikk, vil den bruke din familiemedlemmers konto i stedet.

Link
Plus
Send
Send
Pin