Skip to main content

ExtShield Chrome Protector advarer deg om ondsinnede Chrome-utvidelser

ExtShield Chrome Protector advarer deg om ondsinnede Chrome-utvidelser

Geoffrey Carr

Med rapporter om at mange Google Chrome-tillegg blir sårbare, er du aldri helt sikker på hvilken utvidelse som bærer det til din Windows-PC. Det kan være et tilfelle at du fortsatt ikke vet at den nylig installerte utvidelsen har blitt flagget som en adware og kan få problemer med PCen før eller senere. Så hva du ville gjøre for å unngå å bli et offer her. ExtShield, en Chrome-utvidelse, kan du vite om du kjører en av Chrome-tilleggene som er identifisert som skadelig programvare, spionprogramvare eller skadelig programvare.

ExtShield beskytter deg mot skadelige Chrome-utvidelser

ExtShield, tidligere kjent som Chrome Protector, skjermer PCen din fra mer enn 100 adware-, spyware- eller malware-utvidelser som for øyeblikket er tilgjengelig i Chrome-nettbutikk og brukes av millioner. Den andre fordelen at ExtShield har at den er designet for å oppdatere sin svarteliste over de nye tilleggene, slik at PCen din er trygg fra nyere trusler.

Funksjoner av ExtShield-utvidelsen

  • Stopper over 100 adware-, malware- og spyware-tilleggsprogrammer som er til stede i Chrome-nettbutikken
  • Som vist nedenfor, advarer ExtShield deg når du installerer eller ser en svarteliste utvidelse.
  • Minimerer sporing og annonser, selv når en adware / spyware forlengelse er installert.
  • Overvåker ikke-svartlistet utvidelsesadferd for å oppdage skadelige mønstre.
  • Skjoldkode er beskyttet for å unngå omgåelse av malware-skapere.

Bruke ExtShield-utvidelsen

ExtShield-utvidelsen er tilgjengelig gratis i Chrome nettbutikk. Når du er installert, kan du klikke på skjoldet plassert i høyre hjørne av websiden din for å få vite statusen for de andre installerte tilleggene dine.

For å installere ExtShield må du gi følgende tillatelser:

  • Tilgang til dine data på alle nettsteder
  • Få tilgang til dine faner og nettleseraktivitet
  • Administrer appene dine, utvidelser og temaer

Når installasjonen er installert, sporer ExtShield tilleggene som legges til din PC, og gir deg beskjed hvis du installerer noe som fanger aktiviteten din. Du kan deretter klikke på den utvidelsen du bruker og sjekke den mot svartelisten.

Du kan sjekke om mistenkelige tilleggsprogrammer når som helst ved å klikke på ExtShield-ikonet. Da jeg klikket på det, fikk jeg meldingen om No Malware-tilstedeværelse på PCen min.

Utvikleren rådgiver for et sentralt kunnskapssenter for sanntidsoppdatering av svartelisten. Alt det forventes at ExtShield skal informere brukerne om en installert utvidelse mistenkes å være skadelig eller adware.

Du kan laste ned ExtShield-utvidelsen fra Google Nettmarked og begynne å spore de ondsinnede utvidelsene umiddelbart.

Link
Plus
Send
Send
Pin