Skip to main content

Windows Hotfix Downloader: Last ned Windows-oppdateringer, hurtigreparasjoner

Windows Hotfix Downloader: Last ned Windows-oppdateringer, hurtigreparasjoner

Geoffrey Carr

Å holde Windows PC oppdatert og oppdatert, er den beste måten å sikre sikkerheten og automatiske oppdateringer den beste måten å gå!Windows Hotfix Downloader fra MDL forumene, er et relativt nytt gratis verktøy som kan laste ned hurtigreparasjoner for deg og forenkle jobben din med bare få museklikk.

Mens du manuelt kan laste ned Windows-oppdateringer i Windows 8, kan det hende at noen appellerer til en tredjeparts applikasjon. tjener bedre, da det lar deg velge oppdateringene manuelt og også brenne dem til DVD og installere på et system uten permanent Internett-tilkobling, og du kan oppdatere Windows og Office uten Internett-tilkobling.

Windows Hotfix Downloader

Windows Hotfix Downloader er et pålitelig program som hjelper deg med å holde Windows-datasystemet oppdatert. Den lar deg laste ned og bruke de nyeste oppdateringene for Windows og MS Office-filene dine. Dette er et lite bærbart verktøy som laster ned oppdateringene av Windows 7/8 / 8.1 samt Microsoft Office 2010/2013.

Windows Hotfix Downloader lar deg velge og laste ned generelle oppdateringer, hurtigreparasjoner, sikkerhetsoppdateringer, tilleggsoppdateringer og ekstraoppdateringer for operativsystemet.

De viktigste brukergrensesnittene i programmet forteller alt. Den har et veldig enkelt grensesnitt, og du trenger ikke noen spesielle instruksjoner for å bruke programmet. Alt du trenger å gjøre er å velge versjonen av Windows-operativsystemet og vent litt. Programmet viser automatisk oppdateringsnavn, utgivelsesdato sammen med størrelse / type.

Programmene viser alle oppdateringene som er tilgjengelige, men det betyr ikke at du må installere dem alle. Du kan alltid velge de du vil installere på systemet. Programmet kan også sjekke og liste de installerte oppdateringene på PCen. Den laster ned hurtigreparasjonene og integrerer dem for både Windows og Office.

Det gode ved programmet er at oppdateringer ikke er valgt som standard. Du kan velge manuelt gjennom boksene. Bare hold musen over enhver oppdatering, og programmet beskriver det. Mens nedlastingshastigheten avhenger av hastigheten på Internett-tilkoblingen, kan du sjekke nedlastingsfremgangen i hovedgrensesnittet til programmet.

Windows Hotfix Downloader synes å være et nyttig program for å holde systemet oppdatert, og du kan få det her. Det gjør det trygt med bare noen få museklikk, men jeg har tvil her og jeg vil være glad hvis noen kan løse spørringen min. Da jeg leste om programmet, leste jeg at det er Pause og Resume-knapper. Jeg lurer på hvorfor jeg ikke kan se disse knappene. Alt jeg ser er knappen "Avbryt nedlastning" her.

Du vil kanskje også sjekke ut WSUS Offline Update for å oppdatere hvilken som helst datamaskin som kjører Microsoft Windows uten nettilgang uten en Internett-tilkobling.

Relaterte innlegg:

  • Social Downloader: Last ned innhold fra Facebook og Instagram
  • Historie og evolusjon av Microsoft Office Software
  • 10 nyttige musetrykk for Windows-brukere
  • Komplett liste over Windows Feilsøking eller Stopp Feilkoder
  • Last ned Windows-oppdateringer manuelt i Windows 10/8/7

Link
Plus
Send
Send
Pin