Skip to main content

Ophcrack LiveCD Free Download: Gjenopprett Windows passord

Ophcrack LiveCD Free Download: Gjenopprett Windows passord

Geoffrey Carr

Glemt ditt passord? Og har ingen alternativer, med unntak av å installere Windows på nytt med hard formatering av Windows-volumet? Men hva om du har noe viktig i Windows-volumet som du ikke kan eller bare ikke vil slette. Så her er en bedre løsning for å gjenopprette Windows eller et annet operativsystem for materiell - og det er ved å laste ned og bruke Ophcrack fra SourceForge.

Ophcrack er en gratis og åpen kildekode løsning for å gjenopprette PC-passord som du kanskje har glemt. Ophcrack jobber på Rainbow Tables-teknologien som hjelper deg med å gjenopprette passordene. Den er også tilgjengelig i en Live CD-versjon, som kan startes fra hvilken som helst PC du vil ha - og Live CD-en har også et bra grensesnitt.

Før du bruker Ophcrack, vil du kanskje sjekke ut disse to verktøyene som Windows byr på for å hjelpe deg med å håndtere det: Passord Hint og Password Reset Disk. Hvis dette ikke hjelper, kan du også sjekke ut disse tipsene for hvordan du gjenoppretter passord ved hjelp av Offline Passord og Registerredigering.

Gjenopprett tapte eller glemte Windows-passord med Ophcrack LiveCD

Trinn 1: Les ansvarsfraskrivelsen nedenfor:

This tutorial teaching how to recover the forgotten passwords is for educational purposes only – and is meant to help genuine Windows users who may need to recover their lost or forgotten Windows passwords. Ophcrack is a well-known open-source software that is available at SourceForge and many other reputed download sites.

Steg 2: Fra hvilken som helst annen PC (unntatt PCen du vil gjenopprette eller PCen hvis passord du har glemt) kan du besøke ophcrack.sourceforge.net og laste ned Live CD ISO-filen - det kan ta litt tid - la det laste ned, mens du går deg selv en kaffe eller noe.

Trinn 3: Brenn din nedlastede bildefil til en CD / DVD via CD / DVD-brenneren som er koblet til PCen. Nå er jobben din på denne PCen ferdig, slå på PCen hvis passord du har mistet.

Trinn 4: Nå i denne PCen, sett inn CD / DVD og start den på nytt - og start fra CD-stasjonen, du kan se en skjerm som ligner på bildet nedenfor. Trykk Enter på "Ophcrack Graphic Mode - Automatic". Det vil vise deg en svart konsollskjerm. La det laste og vente på neste skjermbilde.

Trinn 5: Nå ser du en skjerm som bare blinker på skjermen og forsvinner. Jeg vil påpeke at i dette trinnet vil Ophcrack finne krypterte stasjoner i harddisken din, og hvis den finner dem, betyr det at det fungerer fint.

Trinn 6: I dette trinnet vil du se den ekte programvaren i Ophcrack. Det vil forsøke å gjenopprette passordene for alle tilgjengelige brukerkontoer på din Windows-PC. Du kan se alle brukerne i kolonnen Brukere, og du vil også se passordene kort. Det er alt, denne prosessen er automatisert og ingenting mer må gjøres av deg.

Håper du er i stand til å gjenopprette Windows-passordet ditt ved hjelp av denne metoden. Se også dette innlegget på Gjenopprett tapte eller glemt Windows-passord og få tilgang til datamaskinen.

  • Verktøy for å gjenopprette tapte passord for Messenger, Email, VPN / RAS / DialUp passord, etc.
  • Slik gjenoppretter du Windows 7 Network Login
  • Slik oppretter du en tilbakestillingsdiskett for passord ved hjelp av Flash-stasjon på Windows 7
  • Gjenopprett tapte eller glemte Internet Explorer-passord med IE PassView
  • ChromePass hjelper deg med å gjenopprette glemte passord fra Chrome Browser
  • PasswordFox: Firefox Password Recovery Tool for å gjenopprette glemte passord.
Link
Plus
Send
Send
Pin