Skip to main content

Slik sletter du all lokasjonsinformasjon fra dine tidligere tweets

Slik sletter du all lokasjonsinformasjon fra dine tidligere tweets

Geoffrey Carr

Der du bor er et ganske privat sted. Foruroligende er det altfor lett å lekke det på sosiale medier uten at det virkelig betyr noe for det. For eksempel er det mulig å dele din eksakte plassering i en Tweet.

Hvis du er bekymret for at du har delt en privat plassering noen gang i de siste tusen tweets, er det en enkel måte å lindre frykten på: fjern plasseringsdata fra alt du noensinne har Tweeted. Slik gjør du det.

Dette fungerer bare på Twitter for Internett, så start med å gå til Twitter.com i nettleseren din. Klikk på profilikonet, og velg deretter Innstillinger og Personvern.

Deretter går du til Personvern og sikkerhet.

Under Personvern velger du Slett stedsinformasjon.

Du blir bedt om å bekrefte at du vil fjerne posisjonsdata fra alle tidligere Tweets. Klikk på OK, og den er ferdig. Det kan ta opptil 30 minutter for deg å se resultatene.

Link
Plus
Send
Send
Pin