Skip to main content

Weekened Giveaway: 10 lisenser av Revo Uninstaller Pro

Weekened Giveaway: 10 lisenser av Revo Uninstaller Pro

Geoffrey Carr

Fortsetter i vår tradisjon for å gi deg en kvalitet shareware gratis hver så ofte, denne helgen, er vi takknemlige for Revo Uninstaller for å tilby oss 10 lisenser av deres Revo Uninstaller Pro!

Revo Uninstaller Pro hjelper deg med å avinstallere programvare og fjerne uønskede programmer installert på datamaskinen din enkelt! Selv om du har problemer med å avinstallere og ikke kan avinstallere dem fra kontrollpanelens applet.

Med sine avanserte og raske algoritmer analyserer Revo Uninstaller en applikasjons data før avinstallasjon og skanning av rester etter avinstallasjon av et program.

Etter at programmets vanlige avinstalleringsprogram kjører, kan du fjerne ekstra unødvendige filer, mapper og registernøkler som vanligvis er igjen på datamaskinen.

Hvis du vil fjerne et program helt og uten å forlate et spor, kan du spore og overvåke alle systemendringer som ble gjort under installasjonen, og deretter bruke den informasjonen til å avinstallere den bare med ett klikk - enkelt og enkelt!

Revo Uninstaller gir deg ytterligere 8 praktiske og kraftige verktøy for å rydde opp systemet ditt - AutoRun Manager, Windows Tools Manager, søppelfiler Cleaner, Browsers History Cleaner, Office History Cleaner, Windows History Cleaner, Unrecoverable Delete Tool og Evidence Remover.

Mens Revo Uninstaller har også en gratis versjon, koster rik Revo Uninstaller Pro koster $ 39,25; men 10 lisenser blir gjort tilgjengelig GRATIS til leserne til The Windows Club!

For å vinne en lisens bare laste ned sin gratis eller prøveversjon og gi oss beskjed her i kommentarfeltet, en av funksjonen du liker mest. 10 heldige vinnere vil bli valgt tilfeldig og seriene sendes til dem, av meg. The giveway vil bli holdt åpen i 4 dager fra nå. Og ja ... den første som legger inn en ordentlig forespørsel her, vil definitivt få en lisens!

Har du lyst til å få kontakt med oss ​​og holde kontakten? Du kan Følg oss på Twitter, Koble med oss ​​på Facebook eller Abonner på våre RSS-feeder.

Takk optimus!

Link
Plus
Send
Send
Pin