Skip to main content

Slik setter du Apple Maps til standard for å gå veibeskrivelse

Slik setter du Apple Maps til standard for å gå veibeskrivelse

Geoffrey Carr

Standardmodus for transport i Apple Maps er satt til kjøring, men med en enkel tweak kan du justere Apple Maps-opplevelsen din til å standardisere modusen du bruker mest.

Selv om kjøring kan være den vanligste transportmodellen i USA, kan du bo i et område hvor du bruker mesteparten av tiden din. Eller, hvis du er som oss, bruker du GPS-systemet i bilen når du kjører og din iPhone når du er ute og går. Uansett årsak, er det enkelt å bytte dem til en annen transportform og spare deg selv for alle de bortkastede kranene i prosessen.

For å gjøre det, ta tak i din iPhone og åpne Innstillinger-appen. Rull til du ser oppføringen på hovedskjermen for "Kart" og trykk på den.

Innenfor kartinnstillingene, bytt standardmodus under delen "Foretrukket transporttype" til "Gå.

Nå når du drar opp retninger ved hjelp av Apple Maps, vil programvaren slutte å forutsi at du er begrenset til motorlover og vil være standard på veibeskrivelsene ..

Ikke lenger å gå ut av veien i et ukjent område fordi Maps mener at du må følge enveisgaten du er på-kart, vil isteden lede deg ved hjelp av tidligere ignorerte alternativer som fotbroer, parkstier og andre gågateveier som sett ovenfor i skjermbildet av den foreslåtte ruten mellom The Metropolitan Museum of Art og American Museum of Natural History.

Link
Plus
Send
Send
Pin