Skip to main content

WinGuard Pro: Passordbeskytt filer, mapper, Windows-funksjoner, apper

WinGuard Pro: Passordbeskytt filer, mapper, Windows-funksjoner, apper

Geoffrey Carr

Hvis du vil beholde dine personlige mapper, filer og søknader vekk fra noen, er det på tide at du beskyttet dem WinGuard Pro. WinGuard Pro er et freeware program som lar deg passordbeskytte filene dine, mapper, Windows-funksjonen samt programmer, inkludert tilgang til Internet Explorer, Administrative verktøy, Messenger, Oppgavebehandling, Nedlastinger, Musikk, Bilder, Mediaspiller, Mappevalg, Notisblokk og mye mer.

WinGuard Pro Review

WinGuard Pro er enkelt å laste ned og installere. Hvis du ønsker å bruke WinGuard Pro kommersielt, så la meg fortelle deg at den gratis versjonen er begrenset til bare én kopi, og du må betale et ekstra gebyr basert på antall kopier du vil ha.

Jeg åpnet WinGuard Pro ved å klikke på skrivebordet, og det ble oppført en liten inntastingsboks på passordet som ber meg om å angi passordet.

Siden jeg ikke hadde angitt et passord ennå, bestemte jeg meg for å bruke passordet gitt av søknaden og trykket på Enter. Programvinduet til WinGuard Pro åpnet på skjermen, og som du kan se under under "Velg en oppgave å låse"Du kan faktisk se en liste over ulike oppgaver som Standard Windows, Enheter og Skrivere, Mine Dokumenter, Programmer og Funksjoner, Oppgavebehandling og mange flere, som du kan velge og låse med et passord. Du kan også legge til flere oppgaver for å låse gjennom "Legg til min egen oppgave å låse"Fanen.

Deretter klikker du på innstillinger tab, for å sette ned ditt eget passord, derfor fra nå av når du låser opp noen oppgaver, må du bare bruke dette passordet.

Du kan se på "kryptering"Kategorien for ikke bare å beskytte filene dine med et passord, men også med dedikerte krypteringsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang.

Det er mange tilgjengelige innstillinger, inkludert alternativer for å deaktivere Windows Utforsker, lås Internet Explorer eller blokkere programvareinstallasjon slik at ingen andre kan installere et program på Windows PC uten ditt samtykke.

Å bestemme å teste programmet valgte jeg tilgang til nedlastingsmappen, som oppgaven og låste den med et passord. Nå da jeg klikket på Nedlastinger-fanen i Filutforskeren, åpnet den veldig kort, og det andre øyeblikket forsvant bak WinGuard-påloggingsskjermen, og ba meg om å sette inn passordet. Angir passordet Nedlastingsmappen normalt.

WinGuard Pro fungerte bra på slutten og tillot meg å passordbeskytte mine personlige filer, mapper og applikasjoner. Jeg viser noen nyttige funksjoner som denne freewareen tilbyr sine brukere:

  • Stopp programvareinstallasjonen uten ditt samtykke
  • Lås eller krypter filene og mappene dine. Krypter flere kataloger (alle underkataloger) i stedet for bare en enkelt katalog
  • Lås filer, mapper og jevn applikasjon
  • Kompatibel med Windows 8 og Windows 8.1
  • Tilgjengelig som freeware for enkelt PC

WinGuard Pro nedlasting

Hvis du er ute etter et brukervennlig freeware, for å passordbeskytte filene og mappene dine, begrense tilgangen til installerte programmer eller innebygd Windows-applikasjon, kan du definitivt sjekke ut WinGuard Pro. Det er alt det det lover - og mer!

Last ned din kopi av WinGuard Pro 2014 her. Du vil se nedlastingslinkene på høyre side. WinGuard Pro er gratis - du får 1 gratis PC-lisens som standard, for å bruke hvor som helst. Hvis du trenger mer, må du bestille dem.

Link
Plus
Send
Send
Pin