Skip to main content

Slik legger du på din Hulu-abonnement uten å kansellere

Slik legger du på din Hulu-abonnement uten å kansellere

Geoffrey Carr

Hulu bibliotek blir mer verdifullt som det fortsetter å ta kjære viser fra Netflix. I motsetning til de fleste andre abonnementstjenester, lar Hulu deg ta en midlertidig pause i opptil tolv uker uten å kansellere abonnementet ditt helt. Slik legger du midlertidig på kontoen din.

Hulu's hold er en nyttig måte å ta en pause når du vet at du ikke kommer til å bruke den en stund. For eksempel, hvis du ser viser som Agents of SHIELD på Hulu (som bare bærer de fem siste episodene), trenger du kanskje ikke abonnementet ditt i løpet av sesongen mellom årstider. Du kan også binge alt du vil se på Hulu i et par måneder, så legg kontoen din på vent for å spare litt penger mens du kommer gjennom en annen del av din visningsbacklog på HBO eller Starz.

Holdet på din Hulu-konto vil sparke inn på slutten av faktureringsperioden, så du må planlegge fremover. Så, for eksempel, hvis din Hulu-konto gjenopptas den 10. i måneden, og du aktiverer holdet ditt på 3., kan du fortsatt se etter en uke. Etterpå vil holdet sparke inn. Når holdet er over, vil Hulu automatisk lade kortet ditt på nytt og abonnementet ditt begynner igjen. Dette er litt ubeleilig hvis du vil planlegge ditt hold for en ferie eller noe, men det er fortsatt nyttig når du vil ta en pause i et par måneder.

For å få tak i kontoen din, åpne Hulu i nettleseren din og klikk navnet ditt øverst til høyre.

Rull ned til bunnen av siden. Ved siden av Hold abonnementet ditt, klikk på den blå Hold-knappen.

Klikk på rullegardinlisten midt i vinduet som vises, og velg hvor lenge du vil beholde kontoen din. Du kan velge opptil tolv uker. Når du er ferdig, klikker du Send inn.

Når du er ferdig, ser du en boks som den nedenfor under toppen av kontosiden din. Det vil fortelle deg når holdet vil tre i kraft (dette bør være datoen at kontoen din ville fornyes ellers). Du kan klikke på Fortsett abonnementet mitt for å avbryte ventetiden når som helst.

Når holdet slutter, blir du belastet for en ny måned. Du kan sette et nytt hold umiddelbart etterpå, men det vil ikke sparke inntil den måneden er over. Så, hvis du trenger å deaktivere abonnementet ditt i mer enn tolv uker, er du bedre til å kansellere og fornye når du vil komme tilbake.

Link
Plus
Send
Send
Pin