Skip to main content

Nest vs Ecobee3 vs Honeywell Lyric: Hvilken smart termostat bør du kjøpe?

Nest vs Ecobee3 vs Honeywell Lyric: Hvilken smart termostat bør du kjøpe?

Geoffrey Carr

Når det gjelder smarte termostater, er det en håndfull å velge mellom, men de store tre som skiller seg ut, er Nest, Ecobee4 og Honeywell Lyric Round. Vi har prøvd ut alle tre for å se hvilken som har overkanten, og hvor deres egenskaper er forskjellige.

Hver av disse tre smarte termostatene er unik på sin egen måte, så før vi dykker inn og diskuterer likheter og forskjeller mellom dem, her er en kort oversikt over Nest, Ecobee4 og Lyric-runden.

Nesttermostat

En av de mest populære alternativene når det gjelder smarte termostater, er Nest Thermostat ($ 250), som har et unikt design fra Tony Fadell, designeren til den originale iPod-enheten (som Nest er mildt minner om med spinnhjulet). Det er den ultimate funksjonen, men er evnen til å lære vaner og automatisk endre termostaten, slik at du til slutt ikke trenger å rote med det i det hele tatt.

Brukergrensesnittet er også veldig brukervennlig, og kanskje den enkleste smarte termostaten til å installere og bruke ut av de tre.

Hvis prisen på Nest Thermostat skremmer deg, kan du ta tak i den laveste versjonen, kalt Nest Thermostat E. Den er laget av plast i stedet for metall, og skjermen er ikke så stor, men det er bare $ 169. Du kan også sannsynligvis få rabatter fra strømforetaket ditt.

Ecobee4

Ecobee4 ($ 250) er den eneste smarte termostaten som vi vet om, har en berøringsskjerm, så hvis du vet hvordan du bruker en smarttelefon, vil kontrollen av denne termostaten være en bris. Det har også den største skjermen ut av de tre termostatene, noe som gir rom for mye informasjon å vises uten å presse skjermen.

Ecobee4 leveres også med en ekstern sensor som du kan plassere i et annet rom, så hvis du har et større hus med en ovenpå, kan du plassere sensoren der og få termostaten bruke denne sensoren til å regulere temperaturen i stedet for sensoren som er på termostaten selv.

Den største egenskapen til Ecobee4 er imidlertid den innebygde Alexa-kapasiteten, og dobler termostaten som en Echo Dot. Så hvis du noen gang har ønsket et ekko i stua, er dette en god måte å drepe to fugler med en stein.

Og som Nest Thermostat, har Ecobee4 også en lillebror kalt Ecobee3 Lite. Det kommer ikke med Alexa innebygd, og det kommer heller ikke med en ekstern sensor i esken, men den er priset til bare 169 dollar.

Honeywell Lyric

Honeywell Lyric Round ($ 200) er ikke så populær som de to alternativene ovenfor, men Honeywells forsøk på å skape en hip og elegant smart termostat. Den har en kjent rund form som nestet, og har til og med et lignende spinnhjul, selv om det ikke er nesten så taktilt som nestens væske rulle ring.

Det var også ganske enkelt å installere, og Honeywell gjør en anstendig jobb med å fortelle deg hvor alle ledningene går. Men det er der de fleste pleasantries slutter, da brukergrensesnittet er ganske buggy.

Det er absolutt den billigste smarte termostaten ut av de tre, men å bruke $ 50 mer for et av alternativene ovenfor er sannsynligvis din beste innsats.

Hva de alle har til felles

Før vi kommer inn i det nitty gritty, trodde vi det ville være en god ide å gå over hva alle tre av disse smarte termostatene kan gjøre. De har sine store forskjeller, ja, men de deler alle de grunnleggende egenskapene til en god smart termostat, inkludert:

  • iOS og Android-støtte
  • Kontroller termostaten din hjemmefra ved hjelp av telefonen
  • Sett en tidsplan for ditt a / c eller varme
  • Geofencing og bevegelsesdeteksjon, så det vet når du er hjemme (Merk: Ecobee4 bruker IFTTT for geofencing) og kan slå på skjermen når du går forbi
  • Amazon Echo-støtte, slik at du kan justere temperaturen med stemmen din
  • Familie deling, slik at andre husstandsmedlemmer kan justere termostaten
  • Værvarseldata, slik at du vet hva som kommer

Med alt det i tankene, la oss se på noen av de fremstående fordelene (og ulemper) av hver.

Nest har ikke HomeKit

Hvis du er en iOS-bruker, er HomeKit en funksjon som du kanskje vil ha med dine smarthome-produkter, da det lettere å kontrollere og administrere dem. Nest-termostaten har imidlertid ikke HomeKit, og sannsynligvis vil den aldri støtte den.

Nest eies av Google, og de er en hard konkurrent med Apple. Selv om Google har brakt mange av mobilappene til iOS, er sjansene for at Nest-produkter får HomeKit-støtte, slanke til ingen.

Den gode nyheten er at Ecobee4 og Lyric Round begge har HomeKit støtte, så hvis du absolutt vil ha HomeKit i din smarte termostat, er disse to alternativene dine.

Ecobee4 dobler som en ekko prikk

Som nevnt ovenfor, er Ecobee4 ikke bare en smart termostat, men det er også en Echo Dot of kinds - den kommer med en mikrofon, høyttaler og Alexa alt innebygd for å gi deg den fulle opplevelsen du vanligvis må betale for hverandre.

I den store ordningen av ting er dette ikke en stor avtale, siden du bare kan kjøpe en ekko-prikk for $ 50 (eller enda billigere siden det brukte markedet er strøket med dem), men sparer det $ 50 og har en som allerede er bygd inn i noe du kjøper i utgangspunktet er også en ganske søt avtale.

Nest er det enkleste å installere

Jeg fant Nest Thermostat å være den enkleste å installere, hovedsakelig takket være Compatibility Check-verktøyet på Nests nettsted, der du kan skrive inn ledningene som termostatenes oppsett har, og Nest vil fortelle deg hvor hver av disse leddene går på Nest-termostaten seg selv. Etter det handler det bare om å koble til ledninger.

Videre kan du sette opp Nestet helt på selve enheten, mens Lyric-runden krevde den medfølgende appen for å få den satt opp. Ecobee4, som Nest, kunne settes opp på selve enheten, noe som var litt enklere enn Nest takket være berøringsskjermen.

Imidlertid var Ecobee4-installasjonen det vanskeligste ut av de tre, da det sannsynligvis krever et Power Extender Kit som må installeres på ovnens kretskort. Dette var ikke så vanskelig å gjøre, og Ecobee-støtten ledet meg gjennom prosessen uten problemer, men det var bare litt irriterende å måtte hoppe gjennom ekstra hoops. Heldigvis, ikke alle trenger å installere kit-det avhenger av hva HVAC-systemet du har.

Ecobee4 er best for større boliger

Hvis du har et hus som meg, er ovenpå alltid varmere enn underetasjen, noe som kan være et problem hvis termostaten er nede. Siden de fleste termostater bruker temperatursensoren på termostaten selv, vet den ikke hva temperaturen er ovenpå, slik at det ikke kan tilstrekkelig avkjøle hele huset.

Men Ecobee4 har en trådløs fjernkontrollsensor som du kan plassere hvor som helst. I dette tilfellet fungerer det best plassert ovenpå der temperaturen er forskjellig. Derfra kan du fortelle din Ecobee4 å bruke sensoren ovenpå for å måle om klimaanlegget eller varmen skal kjøre eller ikke.

Selvfølgelig kan du bare justere en annen termostat for å kompensere for den varmere oppe regionen, men Ecobee4s fjernsensor gjør det presis, slik at du ikke sparer mer energi enn nødvendig.

Nest har den beste brukeropplevelsen

Til slutt kunne jeg ikke slutte å tenke på Nest. Selv om det ikke har HomeKit eller sensorer, var det den enkleste smarte termostaten å bruke. Appen er veldig bra, og rulleringen på enheten selv gjør det enkelt og enkelt å betjene. Brukergrensesnittet ser bare godt ut.

I tillegg er alle tilgjengelige innstillinger tilgjengelig fra appen, mens en håndfull innstillinger på Ecobee4 krever at du logger inn på webportalen.

Den lyriske runden er for vognen å anbefale

Lyric-runden er absolutt ikke enfryktelig smart termostat, men det har ikke så mye antall funksjoner som Nest og Ecobee4 har.

Totalt sett var Honeywell Lyric ikke en god opplevelse i det hele tatt. Appen er ganske buggy-noen endrede innstillinger vendte tilbake til standard etter at jeg lagret og lukket den ut, og jeg mottok flere feilmeldinger innen bare de første dagene med å bruke termostaten. I tillegg måtte jeg koble den til Wi-Fi, og de første gangene det bare ikke ville koble til.

For å være ærlig kan jeg ikke anbefale denne termostaten i det hele tatt. Det kan være $ 50 billigere enn de andre to, men du er virkelig bedre med en av de to andre alternativene.


Til slutt, når det gjelder å velge det beste, tror jeg det virkelig avhenger av hva du vil ha ut av en smart termostat. Nest og Ecobee4 er enkelt de to verdt å se på, men hvis du vil ha HomeKit eller sensorer, så er Ecobee4 termostaten til å kjøpe. Plus, berøringsskjermen på Ecobee4 gjør det lettere og raskere å navigere gjennom menyer enn de fleste andre smarte termostater. Videre, hvis du ikke trenger sensorene til Ecobee4, kan Ecobee3 Lite være enda bedre kjøp på bare $ 170.

Nest har imidlertid det beste brukergrensesnittet, beste appen og beste opplevelsen samlet, noe som gjør det til det riktige valget hvis du ikke trenger de ekstra egenskapene til Ecobee4.

Tittelbilde fra Noppanun / Bigstock, Nest, Ecobee, Honeywell

Link
Plus
Send
Send
Pin