Skip to main content

Legg til vakre bølgeeffekter og animasjoner på bildene dine med Reflet

Legg til vakre bølgeeffekter og animasjoner på bildene dine med Reflet

Geoffrey Carr

Har du noen gang tenkt på hvordan disse iøynefallende bølgeffekter i bildene av innsjøer og hav er opprettet? Vel, her er et program som kan hjelpe deg med å opprette en. reflet er et enkelt program som lar deg legge til en refleksjonseffekt på bildene dine og lagre resultatet som en animert GIF, JPG-sekvens eller AVI-videoklipp. Du genererer også en HTML-side fra Reflet for å få en ide om hvordan bildet ditt vil se på nettstedet.

En av de beste aspektene ved å bruke programvaren er at den ikke kommer med en installasjonspakke og er rent bærbar. Så du kan faktisk bære dette programmet på en penn stasjon og kjøre det direkte fra den kjørbare filen. Så selv etter at du er ferdig med applikasjonen, er det ingen nye oppføringer som er opprettet på harddisken din og dermed ikke plager deg i det hele tatt med et rom eller installasjonsproblemer.

Lag bølgeeffekter med Reflet

Trinn 1

Start med å åpne testbildet ditt i Reflet, husk at sluttresultatet i stor grad avhenger av bildet du velger, ideelt sett ville jeg velge et bilde der det eksisterer vann som en innsjø eller elv.

For å legge til bilder klikker du på> Fil> Åpne.

Som vist nedenfor vil bildet du legger til, åpnes med refleksjon.

Steg 2

For å begynne med animasjonen klikker du <ENTER (på tastaturet), og du kan se den krusende effekten umiddelbart på bildet ditt.

Trinn 3

Klikk på Alternativer, og du kan se to innstillinger, HASTIGHET og TYPE AV WAVES.

Med SPEED kan du endre bølgens hastighet til sakte, middels eller rask.

Med TYPE AV WAVES kan du endre bølgetypen til kort, middels og lang.

Trinn 4

"Bilder" -fanen gir deg muligheten til å velge antall bilder som skal bygges inn i animasjonen. Du kan endre nummeret for å finne den beste utgangen for deg.

Bruk "Høyde" -fanen til å justere høyden til refleksjon / animasjonsdelen av bildet. Du kan velge hva som passer deg best.

Hvis du ønsker å endre bølgebesetningen, har du to alternativer i Perspektiv og Regular.

Trinn 5

Når du er klar med ditt animerte bilde, klikker du> Fil> Eksporter for å lagre filen til animerte GIF-, video AVI- eller JPG- eller BMP-sekvenser.

Den beste funksjonen til Reflet, bortsett fra iøynefallende bølgeeffekter, er at det er et enkelt verktøy som ikke krever noen ekstra ressurser eller stort CPU-minne til å jobbe med. Enkel å bruke, dette verktøyet er for selv de som ikke er ganske vennlige med applikasjoner.

Last ned din kopi av Reflet her og nyt!

Relaterte innlegg:

  • Windows Live Essentials Offline installatører for alle språk Linker
  • Slik legger du til lydeffekter til Microsoft PowerPoint-animasjoner
  • Windows Phone Tutorial 11: Opprette en animasjon for bannerteksten
  • Konverter videofiler til animert GIF med film til GIF
  • Slå av GIF og deaktiver animerte bilder i nettlesere

Link
Plus
Send
Send
Pin