Skip to main content

Slå av din Indoor Doorbell Chime med en Video Doorbell

Slå av din Indoor Doorbell Chime med en Video Doorbell

Geoffrey Carr

Video dørklokkene kommer med alle slags veldig fine funksjoner, men en funksjon som har en tendens til å bli oversett, er muligheten til å slå av innendørs dørklokkeklokken når som helst.

Dette er flott hvis du ikke vil at barna våkner når noen kommer til døren eller hvis du vil ha fred selv. Jeg demper innendørsklokken slik at den ikke skremmer en av mine katter, fordi hun er bokstavelig talt en stor scaredy katt og ikke tolererer andre mennesker. Og siden 80% av folkene som kommer til døren våre, er postoperatører slippe av en pakke, er det ikke verdt å skremme katten.

Hva gjør dette nøyaktig?

Hvis video dørklokken er koblet til en mekanisk innendørs klokke (eller en plug-in add-on klokke, som denne fra Ring), kan du fortelle det å stille av klokken i innstillingene. Alt dette gjør at innendørsknappen er ubrukelig når noen ringer dørklokken din. Husk at dette ikke bryter klokka, men bare forstyrrer forbindelsen til du ikke forteller det til lenger.

Måten en tradisjonell dørklokke virker på er at det er en liten ledning som går fra dørklokkeklokken til dørklokkeknappen, og deretter en annen liten ledning som går fra knappen tilbake til klokka. Når disse to ledningene kobles til (ved å trykke på dørklokkeknappen), fullfører den den elektriske kretsen, og klokken slår av.

Når du demper innendørsklokken på video-dørklokken, holder den i hovedsak bare ledningene frakoblet uansett hva, selv når knappen trykkes. Derfor vil innendørsklokken aldri høres ut.

Slik demper du innendørs kime

Nest Hello og SkyBell HD lar deg dempe innendørsklokken fra deres respektive mobilapper i innstillingene. Når det gjelder Ring-dørklokken, lar du bare Ring Pro deg gjøre dette med en mekanisk klokke. Hvis du har den vanlige Ring Doorbell, trenger du tilleggsklokken.

På Nest Hei er prosessen for å dempe klokken ganske enkel. Bare trykk på ikonet for innstillingshjulet oppe i øverste høyre hjørne av skjermen når du ser live-strømmen, og trykk deretter på bryteren øverst ved siden av "Indoor Chime On / Off."

For SkyBell HD, går du inn i innstillingene, trykker på "Indoor Chime", og deretter trykker du på bryteren ved siden av "Indoor Chime."

På Ring Doorbell med tilleggsklokken velger du klokka på hovedskjermbildet, klikker på "Chime Snooze", og velger deretter "Slå av." Du kan også velge en periode fra 1 til 12 timer.

På Ring Pro, velg den fra hovedskjermbildet, trykk på ikonet for innstillingshjul, velg "Dørklokkesettinnstillinger", og trykk deretter på bryteren ved siden av "Ring min hjemmeklokke."

Dessverre er den eneste enheten som gir deg muligheten til å sette en tidsbegrensning, Ring Ring-døren når den er koblet sammen med tilleggs-digital klokka. Alle de andre modellene krever at du går tilbake til innstillingene for å aktivere innendørsknappen igjen.

Link
Plus
Send
Send
Pin