Skip to main content

Stupid Geek Tricks: Overbevise dine venner Du er en Hollywood-stil hacker med disse verktøyene

Stupid Geek Tricks: Overbevise dine venner Du er en Hollywood-stil hacker med disse verktøyene

Geoffrey Carr

Hacking i filmene er gal spennende: fingrene flyver over tastaturet, og skjermen er et stadig blinkende utvalg av kryptiske tegn. Det er alt så ... interessant. Real hacking er dessverre ikke så intens. Men ulovlig hva du gjør kan være, du er fortsatt bare noen som sitter på en datamaskin. Mesteparten av tiden prøver du bare å få folk til å bruke en falsk Google-påloggingsside.

Du vil aldri være en Hollywood hacker, dessverre, men du kan Overbevis venner om at du er - spesielt hvis de ikke er teknisk kunnskapsrike. Her er fire morsomme verktøy for å gjøre nettopp det, og tilbyr alle filmene på skjermen og spennende filmer og TV har programmert deg til å forvente.

Ingen flere hemmeligheter: Dekrypteringseffekt fra joggesko (macOS, linux)

La oss starte i 1992 med joggesko, en Robert Redford-film som inneholdt alle slags visuell gobblygook. Ett høydepunkt: på skjermen "dekryptering", hvor tilfeldige tegn blinket for å avsløre en faktisk melding.

Du kan bringe denne latterlige effekten til MacOS eller Linux Terminal med ingen flere hemmeligheter. Bare rør produksjonen av et hvilket som helst program til nms og se på showet. For eksempel, her bruker jeg meg ls | nms for å se innholdet i en mappe.

Det er dumt. Dumt kjempebra, det er. Du kan gjøre dette med en kommando som skriver ut tekst: Følg bare den vanlige kommandoen med | nms og showet vil begynne.

Hvordan installere dette rartet? På macOS er det enkelt, forutsatt at du har satt opp Homebrew. Skriv bare brew install no-more-secrets i Terminal og trykk Enter; Du vil bli "dekryptere" på kort tid.

Linux-brukere må gjøre litt mer arbeid: Ubuntu tilbyr ikke noen flere hemmeligheter. Du kan følge de offisielle instruksjonene for å kompilere programmet. Alternativt tilbys det i GetDeb-depotet, så sjekk det ut hvis du helst vil holde deg til pakkebehandleren din .... .hopp bare til det neste alternativet, som er en Ubuntu-eksklusiv.

Hollywood Teknisk Melodrama (Linux)

Blinkende dekryptering er morsomt, men det er ikke alt. Hollywood Technical Melodrama gir mye mer visuell rot, med flere bokser som gjør alle slags tekniske tilsynelatende ting. Jeg mener, se på dette:

Musikken ble ikke lagt til videoen, forresten: denne kommandoen spiller virkelig misjonsmomentet når du starter programmet. Det er fantastisk. Sett din terminal til full skjerm og nyt.

Det er enkelt å installere dette på Ubuntu: skriv bare sudo apt install hollywood og du bør være god å gå. Brukere av andre distribusjoner bør søke i pakkebehandling.

Hacker Typer: Smash Keyboard, Se Overbevisende Hacker Text (Web)

Terminal apps er flotte og alle, men noen av oss vil late som å være hackere uten å måtte lære kommandolinjen og ting. Og det er greit: bare gå til HackerTyper.com og begynn å mashing tastaturet. En overbevisende strøm av hackerisk gibberish vil dukke opp med hver tastetrykk.

Det spiller ingen rolle hva du skriver: riktig tekst vil dukke opp. Sett nettleseren din på fullskjerm og skriv rasende mens en venn ser på, og av og til griller om brannmurer. De er sikker på å bli imponert.

Hvis grønn tekst ikke er nok, er scp et interessant alternativ. Det er en CIA-esque bakgrunnsbilde som viser at du klart har det bra.

Og du kan bruke rullehjulet til å justere skrivehastigheten, noe som kan få deg til å se enda kjøligere ut enn du tidligere trodde var mulig.

For enda flere valg, gå til Geektyper.com: det er en gjeng mer der, så begynn å mashing tastaturet ditt.

Feil oppdatering: Overbevis din chef Den datamaskinen oppdateres (Web)

Dette gjør det ikke ganske passe, unntatt i ånd. Fake Update lar deg gjøre hvilken som helst datamaskin som den oppdaterer. Bare gå til nettsiden og velg operativsystemet. Sett nettleseren til fullskjerm, og du har en veldig overbevisende ser oppdateringsskjerm, noe som gir deg den perfekte unnskyldningen for å ta en lengre pause.

Bruk denne kraften ansvarlig. Eller ikke. Jeg kan ikke fortelle deg hva du skal gjøre.

Link
Plus
Send
Send
Pin